23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GROHE træder stærkt ind på scenen for sanitetskeramik og tilbyder det komplette badeværelse

GROHE ejes i dag af den japanske LIXIL-koncern, som blev til via en fusionering mellem de fem største og bedste virksomheder indenfor byggematerialer og byggeri i Japan. I dag er LIXIL en af verdens største udbydere af produkter i sanitetskeramik.

På trods af at keramik hidtil ikke har været noget man forbandt med GROHE, formår det tyske kvalitetsbrand at forene LIXILs store erfaring indenfor sanitetskeramik med GROHEs mangeårige produktion af sanitærer løsninger - derfor kan man med sanitetskeramik fra GROHE, regne med keramiske produkter af højeste kvalitet og pålidelighed.

De fire sanitetskeramik-serier, Cube, Essence, Euro og Bau, som også bærer præg af GROHEs stærke tradition for kvalitet, design og holdbarhed, kan nu vælges som et attraktivt supplement til resten af badeværelsets GROHE-miljø. Blandt GROHEs produktsortiment i sanitetskeramik kan man få alt fra toiletskåle der passer til indbygningscisternen, GROHE Rapid SL, samt både væghængte håndvaske og håndvaske til bademøbler. Dermed er der rige muligheder for at skabe et match mellem form og funktion.

Serierne omfatter fire forskellige designs, nemlig Cube, Essence, Euro og Bau, der gør det nemmere, at designe badeværelset efter den foretrukne stil og mere enkelt at skabe elegant harmoni mellem armaturet, håndvasken og toilettet, uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

 

Læs mere om GROHEs 4 sanitetskeramik-serier på GROHEs hjemmeside

Grohe A/S
Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52503310
P nummer: 1001987849

Send til en kollega

0.078