23948sdkhjf

Meget mindre møg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Mini Trans hjælper Nordic Ocean Watch Denmark med at gøre en vigtig forskel for dyrelivet i og omkring Sortedams Sø i København.

Sortedams Sø er en del af Søerne, der strækker sig langs Københavns gamle bygrænse. Søen er fredet og en velbesøgt oase, der har charmeret sig ind i de fleste københavneres hjerter. Men spadserende kærestepar, prustende motionister, veninder med termokander og børn, der fodrer ænder, sætter sine spor. For der ligger skidt og møg over alt – og det er til stor gene for dyrene, som lever der.
 
Heldigvis er der opstået en lang række frivillige miljøorganisationer, der arbejder for at passe bedre på naturen. Og det er en sag, Mini Trans bakker op om. Derfor stiller transportvirksomheden en orange vogn til rådighed i forbindelse med weekendens clean up-event ved Sortedams Sø. Oprydningseventet arrangeres af Nordic Ocean Watch Denmark – en nyopstartet organisation, der sætter fokus på forurening af hav og søer og rydder dem for affald.
 
”Vi henter det indsamlede affald og kører det på genbrugsstationen. Og det gør vi faktisk med glæde. For vi insisterer på at være en virksomhed, der sætter et positivt aftryk i verden. Så når der byder sig en mulighed for at yde en ekstra indsats for miljøet, hjælper vi gladeligt den gode sag på vej,” fortæller Birger Larsen, driftsdirektør i Mini Trans.
 
Både Mini Trans og Nordic Ocean Watch Denmark ser frem til at give dyrene i og omkring Sortedam Sø et meget renere forår.
 
 
Fotokredit: Andreas Anderson.
Filmkredit: Andreas Anderson og TM8.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.21