23948sdkhjf

HCS overtager Hashøj Biogas

| Medlemsnyhed | Indrykket af HCS A/S Transport & Spedition

Aktiver og aktiviteter i konkursboet Hashøj Biogas overtages af HCS, en af Danmarks store transport- og miljøvirksomheder.

Aktiver og aktiviteter i konkursboet Hashøj Biogas overtages af HCS, en af Danmarks store transport- og miljøvirksomheder. Driften fortsætter og alle medarbejdere er sikret fortsat beskæftigelse samtidig med at HCS vil gennemføre en renovering af biogasanlægget

HCS har indgået aftale om pr. 01.02.2019 at overtage alle aktiver og aktiviteter i det konkursramte Hashøj Biogas, som fortsætter driften som et selvstændigt selskab og under samme navn. Samtidig byder HCS velkommen til de 4 ansatte i Hashøj Biogas, som dermed alle er sikret fortsat beskæftigelse.

HCS har igennem en længere periode været leverandør af biomasse til biogasanlægget, hvilket fortsætter som hidtil. Derudover vil HCS iværksætte en renovering af anlægget og overvejer også en opgradering, så man i fremtiden vil kunne levere gas ind til naturgasnettet. 

HCS fortsætter som minimum i en overgangsperiode med at levere biogas til Hashøj Kraftvarmeforsyning imens der forhandles om et fremtidigt samarbejde med kraftvarmeforsyningen og de landmænd, der hidtil har leveret gylle til værket. 

- Vi håber på et godt samarbejde med de nye ejere af Hashøj Biogas, og glæder os over at HCS vil gennemføre den nødvendige renovering af anlægget, udtaler formand Ole Worm fra Hashøj Kraftvarmeforsyning. 

Yderligere oplysninger:
Adm. Direktør Mads Frederiksen | Tlf.: +45 43 42 41 00 | E-mail: mads.frederiksen@hcs.dk
Projektchef Jens Kerrn | Tlf.: +45 43 42 41 00 | E-mail: jens.kerrn@hcs.dk

HCS er en af Danmarks store transport- og miljøvirksomheder med mere end 500 ansatte fordelt på 14 lokationer i 6 lande. https://www.hcs.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100
2600 Glostrup
Danmark
HCS A/S Transport & Spedition

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.136