23948sdkhjf

Spelsberg ser sort

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spelsberg A/S

Er der noget så irriterende som hvide samledåser på sort baggrund? Løs de æstetiske problemer med sorte samledåser fra Spelsberg!

Er der noget så irriterende som hvide samledåser på sort baggrund? Hvide samledåser, der visuelt skriger ned gennem gitterværket på de forsænkede butikslofter eller lysegrå samledåser på smukke sorte sommerhuse og andet moderne byggeri? Det burde være en selvfølge, at det ikke sker, men først nu kan man løse det æstetiske problem med sorte samledåser fra Spelsberg!

”Jeg har været efter vores tyske fabriksfolk om at putte en sort masse i støbemaskinen gennem flere år, men først nu er ideen sluppet gennem nåleøjet dernede”, fortæller Carsten Berntsen. Nu er de så klar til levering, og det er han naturligvis glad for. Kunderne efterspørger dem nemlig!

De nye sorte 2K-12 dåser overholder IP55 og vil typisk blive brugt som forgreningsdåse, samledåse, udtagsdåse osv. Takket være de selvlukkende softmembraner kan den anvendes i kældre og andre fugtige områder.

De sorte samledåser har de samme tekniske fordele som de velkendte lyse Spelsberg-dåser i serien. Der er 12 elastiske og selvlukkende softmembraner i siderne plus yderligere 2 i bagvæggen. De selvtættende membraner er beregnet til ledninger og kabler fra 2-14 mm, og det er nemt at montere en klemrække, som i øvrigt kan medfølge. Samledåserne er nemme at åbne første gang, for kassen leveres med ”låget på klem”. Næste gang skal låget vippes op med en flad skruetrækker, for når låget er ”klikket” på, så sidder det fast.

Tekniske data:

Spelsberg 2K-12 membrandåse

Farver: Sort, grå og hvid

Selvtættende softmembraner

Membrandiameter 2 - 14 mm.

IP 55 efter DIN EN 60670 (VDE 0606)

VDE-certificeret

Halogenfri

 ______________________________________________________________________________________________

Spelsberg leverer kvalitetsprodukter til elbranchen - elkapslinger til alle formål, gruppetavler, forgreningsdåser, brandsikre dåser, indstøbningsdåser og individuelle løsninger efter behov.

Selskabet er hjemmehørende i Tyskland, hvor udvikling og produktion er samlet for at sikre bedst muligt samarbejde og optimal kvalitetsstyring. Spelsbergs danske afdeling ligger i Nyborg. Her kan kunderne få kompetent rådgivning om de mange produkter og deres anvendelse.

 

Spelsberg A/S · Slipshavnsvej 12 · 5800 Nyborg · Tlf.: 63 11 00 03

Direktør Carsten Berntsen, tlf. direkte: 40 40 25 77

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spelsberg A/S

Slipshavnsvej 12
5800 Nyborg
Danmark
Spelsberg A/S

Send til en kollega

0.125