23948sdkhjf

Twinmotion playlist

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Twinmotion løfter dine visualiseringer til et nyt niveau. Men tag ikke vores ord for det: tjek vores Twinmotion playliste på YouTube.

Uanset om I skal præsentere deres kommende projekter til bygherrer, samarbejdspartnere eller kommende brugere, er visualiseringer stadigvæk et af de bedste formidlings- og kommunikationsredskaber.
 
Twinmotion løfter kvaliteten af dine renderinger og videoer til et hidtil uset niveau. Flyttes kameraet til frøperspektiv i regnvejr, kan man se dråberne ramme vandpytter, men også at der er mere læ under et halvtag end uder åben himmel. Skifter man til vinter lægger nedbøren sig som sne, men i et tykkere lag. Vand bølger, græs og træer bevæger sig i vinden, solens stråler skaber reflekser i kameraets linse, mens mennesker taler, går, cykler og kører i biler.
 
Show it, don’t tell it
Vi har lavet en lille playliste med videoer fra nogle af vores danske Twinmotion-brugere.

Se BIM Equitys Twinmotion playliste på YouTube 

Twinmotion er kompatibelt med stort set alle eksisterende 3D-modelleringsprogrammer. Du henter således bygninger fra andre 3D-programmer, og plugins sikrer direkte synkronisering til eksempelvis Revit og ARCHICAD. Twinmotion genkender automatisk træer og mennesker fra BIM-programmet og erstatter dem med Twinmotions egne udgaver. Fra 3D-programmer som Sketchup, Rhino, Cinema 4D og 3dsMax eksporterer du blot en fil. De omgivende bygninger kan downloades fra 3D-kort, så man slipper for at modellere halvdelen af København, når du skal vise, hvordan dit projekt tager sig ud i den rette kontekst.
 
Intuitiv brugerflade, der ikke kræver ekspertviden
Brugerfladen er intuitiv og man lærer let at beherske programmets relativt få funktioner. Rigtig mange arbejdsgange er automatiserede, så Twinmotion ikke kræver ekspertviden.
 
Læs mere om Twinmotion på Abvents hjemmeside
 
Interesseret i Twinmotion?
Kontakt BIM Equity på  7022 0520, hvis du vil høre mere om hvad Twinmotion kan tilføre dine projekter. Vi leverer både softwaren, hjælper dig med at komme i gang og yder support.  
 
 Visualisering: Arkitekten Ramsager

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.117