23948sdkhjf

Årets Håndværker: Finalister satser på IT-værktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ordrestyring.dk

Digitaliseringen inden for sagsstyring stiger i flere faggrupper blandt finalisterne til Årets Håndværker

På trods af at der i år uddeles priser i flere faggrupper og i 44 kategorier mod 23 kategorier sidste år, så viser en statistik fra det webbaserede timesagsstyringsprogram, Ordrestyring.dk, at den procentvise andel af virksomheder, der har digitaliseret deres sagsstyrings-motor ligger på samme niveau.

Hele 22 procent af de 238 nominerede virksomheder til Årets Håndværker bruger således det webbaserede time-sagsstyringsprogram Ordrestyring.dk. Mens el- og VVS virksomheder igen i år ligger helt i top i brugen af time-sagsstyring, så viser statistikken fra Ordrestyring.dk, at der er sket en markant stigning inden for flere faggrupper sammenlignet med sidste år – blandt andet er tømrerne steget fra 23 til 33 procent.

- Det er helt tydeligt at finalisterne ved Årets Håndværker afspejler en klar tendens i markedet. Tidligere var langt den overvejende del af vores kunder el- og VVS virksomheder, men nu er der for alvor åbnet op for langt flere faggrupper, herunder entreprenører, tømrere, malere, kloakvirksomheder med flere, siger adm. direktør hos Ordrestyring.dk, Tommy Hahn Sørensen.

Ordrestyring er med flere end 14.000 brugere fordelt på 1.700 virksomheder den største danske udbyder af webbaseret time-sagsstyring. Ud af de 238 finalister ved Årets Håndværker 2019 bruger 52 af dem Ordrestyring.dk

Tømrere for alvor inde i kampen
Mens finalisterne inden for VVS- og el ligger med et gennemsnit på et godt stykke over de 60 procent som bruger Ordrestyring.dk, så begynder bl.a. tømrerne at hale ind på installatørerne.

En direkte sammenligning med tallene fra 2018 viser, at 10 procent flere tømrere har investeret i det webbaserede sagsstyringssystem, hvilket er en stigning fra 23 til 33 procent. I kategorien Årets Tømrer (10-19 ansatte), er det hele 50 procent, der har investeret.

Arensbach Tømrer & Snedker A/S i Tilst ved Aarhus er en af finalisterne nomineret i kategorien 10-19 ansatte og her ser indehaver og tømrermester Ask Arensbach investeringen i sagsstyringsprogrammet Ordrestyring.dk som en helt essentiel motor, der i dagligdagen giver overblik over planlægningen og økonomien.

- Med Ordrestyring.dk er vi sikret det daglige overblik over opgaver og mandskab - og det er også med til at vi kan give kunderne bedre betjening og overholde aftaler. Samtidig er vi sikret det økonomiske overblik, bl.a. fordi vi nu har et værktøj til at lave efterkalkulation, så vi kan se hvad vi har tjent samt hvor sagerne gik godt og hvor de måske er gået mindre godt, siger Ask Arensbach.

I 2019 er der endvidere kommet en række nye faggrupper og nye kategorier, bl.a. Årets Skadedyrsfirma, Årets Fugemand, Årets Varmeservice firma etc. Også Årets Algebehandler er tilføjet i år og her bruger hele 50 procent af finalisterne Ordrestyring.dk. 

Årets Håndværker foregår i år på grund af den mange nye kategorier over to aftener, onsdag den 10. april og torsdag den 11.april i Cirkusbygningen i København,

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ordrestyring.dk

Lyngbyvej 28, 2. sal
2100 København Ø
Danmark
Ordrestyring.dk

Send til en kollega

0.109