23948sdkhjf

Fibo Intercon forlænger levetiden på store komponenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af fibo intercon a/s

Hos Fibo Intercon tilbyder vi diverse bearbejdningsopgaver af eksempelvis gearkasser og lejepasninger. Vi udfører målerapporter og dokumentere fuld sporbarhed på processen og det certificerede stål som er anvendt.

Hos Fibo Intercons bearbejdningscenter ved man, hvilken værdi manuel bearbejdning kan give kunderne, så man slipper for at skulle betale for ineffektive programmeringstimer.
 
Dette skyldes, at det ikke er alle emner der egner sig til at blive drejet på CNC drejemaskiner eller til at blive fremstillet i store mængder. Manuel bearbejdning er især ideel til bearbejdning af et enkelt emne, eller en serie på få styk, da det kan give en højere kvalitet og en hurtigere leveringstid.  
 
Hos Fibo Intercon bestræber vi os således altid på en kort produktionstid, hvor fleksibilitet og effektivitet er i højsædet. Så for at kunne give dig den bedste service, råder vi derfor over mange alsidige maskiner og medarbejdere der helt sikkert kan imødekomme din virksomheds behov.
 
Inden for manuel bearbejdning kan vi håndtere både dreje-, fræse- og boreværksopgaver, ligesom vi er i besiddelse af et manuelt boreværk, der kan bearbejde emner indenfor følgende specifikationer:
 
Længde 3,0 M - Højde: 1,5 M - Bredde 2.0 M - Vægt 12,0 T
 
 
Hos Fibo Intercon er kunden altid i fokus, da vi bestræber os på at levere den bedste service til alle vores kunder, hvilket ses tydeligt på udførelsen og det færdige resultat vi tilbyder.
 
Ved renovering af, gearkasser, valser, aksler, og diverse andre renoveringer, er vi den ideelle samarbejdspartner for dig. Så kunne du tænke dig at høre mere om, hvad Fibo Intercon kan tilbyde din virksomhed, så står vores eksperter altid klar til at rådgive dig om din næste løsning.
 
 Alt du skal gøre er at ring eller mail til os på:
 
Villy Haunstrup - Værkfører Fibo Intercon a/s
Mobil: + 30 58 08 04
Email: vih@fibointercon.com
 
Du også altid velkommen til at læse mere om os og vores løsninger og produkter på www.fibointercon.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
fibo intercon a/s

Herningvej 4
6920 Videbæk
Danmark
fibo intercon a/s

Send til en kollega

0.128