23948sdkhjf

BIM Universe 2019 - Reserver din plads nu!

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

BIM Universe har været Danmarks største BIM-event gennem de sidste 10 år. Her kan du møde ligesindede i branchen og få indsigt i, hvordan andre virksomheder tackler velkendte udfordringer.

Årets tema sætter skarpt på Build 4.0 og den digitale projektgennemførelse.

Arrangementerne afholdes i Aarhus den 22. maj og i København 23. maj, og vil indeholde tre spor.

Fokus for de tre spor:

Digitale data: Data er vigtigere end før, da de nu kan genbruges i alle designplatformene og alle faser. Lønsomheden i dine byggeprojekter afhænger derfor af BIM datakvaliteten, og hvordan du skaber dem.
 
Digitalt samarbejde: I den globale økonomi vi lever i, er brugen af digitale cloud-løsninger vitalt for at kunne samarbejde smidigt mellem alle parter i et bygningsprojekt.
 
Digital planlægning: Planlægningen af byggeprojekter er en central del for projektgennemførelsen; men har din virksomhed fokus på digital planlægning i byggeprojekterne?

Læs mere og tilmeld dig til BIM Universe 2019 her

Keynote speakers:

Thomas Terney, Ekspert i kunstig intelligens og disruption

Med en baggrund i innovation fra erhvervslivet og en Ph.d. i kunstig intelligens er Thomas Terney Danmarks foretrukne ekspert, når det kommer til kunstig intelligens og disruption. Han har skrevet bestselleren "Kampen om fremtiden" og har en unik evne til at gøre det komplekse lettilgængeligt på sin underholdende og charmerende måde.

Michael H. Nielsen, Direktør for Dansk Byggeri

Adgang til data – svaret på effektivt byggeri

Hør hvilke digitale værktøjer der bruges i branchen nu, og hvad er BUILD 4.0 Rejseholdet? Hvordan vil initiativet hjælpe virksomheder med at finde den rigtige teknologi til at udvikle deres forretning, effektivere produktion, optimere bygningsdrift og træde ind i nye markedsområder?

Læs mere og tilmeld dig til BIM Universe 2019 her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11