23948sdkhjf

VVSpect – en del af Brødrene Dahls fordelsklub

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Om samarbejdet fortæller Jan Christensen fra VVSpect, ”det er vores ambition, at vi sammen med Brødrene Dahl kan hjælpe med mersalg og større kundetilfredshed - derfor glæder det os, at blive en del af Klub Dahl.

I Brødrene Dahl ser vi frem til samarbejdet mellem VVSpect og Klub Dahl. Klub Dahl er Brødrene Dahls fordelsklub for mindre håndværksvirksomheder, hvor medlemmerne optjener point på alle køb over 1.500 kr. – hvad enten det er via telefon, BD.dk eller i butik. Med Klub Dahl ønsker vi at skabe et forum – et netværk, hvor kundens behov er i centrum. Vi kan se at vi igennem netværksarrangementer, skræddersyet kurser og serviceydelser, som VVSpect, skaber merværdi for vores kunder. Derfor glæder det os, at VVSpect nu bliver udbudt som en del af Klub Dahl. Alle nye medlemmer får hele 10 gratis serviceklip til VVSpect ved medlemskab af Klub Dahl.

Med VVSpect kan kunderne nemt og enkelt fortage serviceeftersyn på varmepumper, biobrændselsanlæg, fjernvarmeanlæg, oliekedler og gaskedler. VVSpect gør serviceeftersynet nemt ved at følge en checkliste og indsætte fotos og noter. Kunden kan koble det sammen med egne noter og sin servicerapport, hvilket giver kunden et nemt overblik over det udførte servicejob. 

Salgschef, Jan Christensen fortæller, "det har været vigtigt for os at få en professionel partner med i udviklingen af VVSpect, og det fandt vi i Brødrene Dahl som har bidraget med praktisk og teknisk viden om eftersyn af varmekilder. Det fortsatte samarbejde mellem VVSpect og Brødrene Dahl sikrer at VVSpect altid er opdateret til seneste nye industristandarder.”

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.131