23948sdkhjf

Skandinavisk NYHED fra HAUTEK/Istobal til automatisk indvendig vask af trailer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hautek Wash & Water System ApS

HAUTEK/ISTOBAL lancerer HW'INTRAWASH på det danske marked, et vaske og desinficerings system til trailer-køletrailer og container. Besøg os på TRANSPORT 2019 på Stand K8246 og se NYHEDEN

HAUTEK/Istobal HW´Intrawash

HAUTEK/ISTOBAL lancerer HW'INTRAWASH nu på det danske marked, et vaske og desinficerings system til trailer-køletrailer og container.

ISTOBAL har gennem sit amerikanske datterselskab designet denne innovative automatiske maskine for at sikre kontrolleret rengøring med maksimal effektivitet på at vaske interiøret i køle- og tørre trailere samt containere.

Designet ud fra det voksende behov for at automatisere rengøring og rensning af indersiden af trailere og containere, giver HAUTEK/ISTOBAL HW'INTRAWASH operatørerne mulighed for at maksimere deres effektivitet ved rengøring og rensning af transportflåder. Det reducerer vaske/rengøringstiden dramatisk, såvel også vand og vaskeprodukter forbruget ved at anvende et højtrykspumpe system 84 ltr/min ved 65-70 bar og et meget nøjagtigt vaskeprodukt doseringssystem i overensstemmelse med koncentrationen, mængden og reaktionstidskravene for hver transportflåde.

Nem at installere og nem at bruge, kan ISTOBAL HW'INTRAWASH rengøre en 40'-trailer på så lidt som 3 minutter samt vaske og desinficerer på omkring 6 minutter. Sammenlignet med en manuel vaskeproces er HW´Intrawash op til 75% hurtigere og med bedre kontrol af forbruget på vand og vaskeprodukter.

Udviklet af ISTOBAL og patentanmeldt, kan dets flere programmer tilpasses kravene til hastighed eller rengøring i trailerens indvendige flader, så hver enhed kan modtage det nødvendige vaskeprogram. ISTOBAL HW'INTRAWASH kan rengøre det indre op til 53 fods lange køretøjer og kan arbejde med to forskellige vaskeprodukter, der skal vælges afhængigt af typen af last, der skal vaskes og / eller desinficeres.

HW`Intrawash automatiske vaskeudstyr består af en fast installeret base, med elevator udskydningsplatform og kan installeres på mange måder, herunder udendørs, i vaskehaller eller på lasteramper. Dets rustfri udskydningsplatform flyttes af en transportmotor styret af en frekvensomformer, der regulerer hastighederne på hvert programpas. Ekstra udstyr som en beholder i rustfrit stål til at opsamle affald fra den indvendige vaskeproces og indbygget med en selvspulende bue, der holder enheden ren.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hautek Wash & Water System ApS

Julius Jepsens Vej 115
7100 Vejle
Danmark
Hautek Wash & Water System ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.114