23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny erfaren serviceleder hos Høyrup & Clemmensen

Morten Lindhart Thomsen er startet som ny serviceleder i Høyrup & Clemmensens serviceafdeling.

Han har mere end 20 års erfaring i el- og installationsbranchen og kommer fra en stilling som overmontør og daglig serviceleder hos K Thomsen El-Installation A/S.

Som ny serviceleder hos Høyrup & Clemmensen skal Morten Lindhart Thomsen servicere eksisterende og nye kunder sammen med vores elektrikere.

”Den første tid er gået rigtig godt. Jeg har fået overdraget en masse servicekunder og har fået en grundig introduktion til, hvordan Høyrup & Clemmensen er organiseret. Jeg har set frem til at møde en masse nye kollegaer og kunder, og jeg er blevet rigtig godt modtaget af alle,” fortæller Morten Lindhart Thomsen.

I sit nye job ser han frem til at samarbejde med nye kunder hos nogle af Danmarks førende virksomheder og organisationer:

”Jeg er glad for at få nye udfordringer hos Høyrup & Clemmensen, som er et anerkendt firma med et godt ry i elbranchen. Som ny serviceleder vil jeg prioritere at bevare vores gode standard og skaffe flere nye kunder og elektrikere,” fortæller Morten Lindhart Thomsen og fortsætter:

”Det er vigtigt for Høyrup & Clemmensen at være synlige over for kunder og elektrikere. Derfor håber jeg på at skabe endnu flere kundebesøg i fremtiden.”

Morten Lindhart Thomsen er uddannet elektriker og blev efterfølgende udlært som overmontør i 1997. Han har siden da opnået solid erfaring i el- og installationsbranchen gennem sin stilling som overmontør og serviceleder. Efter 20 år i et mindre firma glæder han sig over at have fået flere større kunder og gode kollegaer:

”Før i tiden har jeg arbejdet på et kontor, hvor det kun var mig, så det er fantastisk at få så mange nye store kunder og ikke mindst kollegaer, jeg kan sparre med og spørge til råds,” fortæller han.

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37353515
P nummer: 1003052948

Send til en kollega

0.063