23948sdkhjf

Mere power til dit print: WAGO's printklemmer

| Medlemsnyhed | Indrykket af WAGO Denmark A/S

WAGO's nye printklemmer er også udstyret med Push-in CAGE CLAMP®, der er en tilslutningsteknologi.

WAGO har udvidet sit sortiment af printklemmer til effektelektronik og tilbyder mere innovative metoder til at overføre strøm til printet med serie 2606 og 2626 printklemmer med 12,5 mm rastemål. Serie 2616 og 2636 printklemmer fås nu også med 15 mm rastemål. Dette udvidede område afspejles i ydelseskarakteristikaene, strøm op til 101 A (IEC) eller 85 A (UL) kan sendes, og de nye modeller er mærket til spændinger op til 1.000 V (IEC) eller 600 V (UL).

Ud over disse ydelsesovervejelser er et vigtigt kriterie for valg af de rigtige klemmer forbindelsesteknologien. WAGO's nye printklemmer er også udstyret med Push-in CAGE CLAMP®, der er en tilslutningsteknologi, som garanterer hurtige og sikre forbindelser og samtidig giver mulighed for tilslutning af både faste ledere og ledere med terminalrør ved blot at skubbe dem ind. Afhængig af versionen tilbyder den omfattende række af kompakte printklemmer et stort tilslutningsområde fra 0,2 til 25 mm² (24-4 AWG).

Om WAGO

WAGO-koncernen er en familieejet virksomhed med hovedkontor i Minden i Tyskland. WAGO har gennem tre generationer drevet uafhængig virksomhed og har siden grundlæggelsen i 1951 udviklet sig til en leverandør af løsninger til elektriske forbindelser og automation samt interface, som er med til at sætte standarderne internationalt.  WAGO er verdensførende inden for skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi. WAGO beskæftiger ca. 8.500 medarbejdere på verdensplan, heraf ca. 3.600 i Tyskland. Virksomhedens seneste regnskabstal for 2017 viste en omsætning på EUR 862 mio.

 WAGO er et registreret varemærke tilhørende WAGO Verwaltungsgesellschaft mbH.

 

www.wago.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
WAGO Denmark A/S

Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark
WAGO Denmark A/S

Send til en kollega

0.115