23948sdkhjf

Hidromek HMK145LCSR - en 14 tons kompaktmaskine med god brændstoføkonomi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ksm-Maskinservice ApS

Hidromek HMK145LC er det seneste bud på en lille kompakt bæltemaskine. Den fås både med traditionel bom og med 2-delt city bom. Den første blev præsenteret ved vores åbent hus arrangement den 1. marts 2019.

Hidromek HMK145 er udstyret med en ISUSU-AR-4 motor med en max ydelse på 105 HK og en net ydelse på 102 HK. Det maksimale drejnings moment er på 375 Nm ved 2000 omdrejninger og 362 Nm netto ved samme omdrejningstal.

Motoren er en 4 cylindret vandkølet turbomotor på 2999 cc med ad-blue teknologi. Den overholder U.S. EPA tier4 Final og EU stage 4 regulativerne.

 Hidromek HMK145LCSR har den samme type førerkabine som de øvrige modeller. Luftaffjedret sæde med sædevarme, klima anlæg og OPERA control system er standard på alle maskiner der kommer til Danmark, men der er masser af ekstraudstyr at vælge til. På hydraulik siden, har vi valgt, at dobbelt hydrauliklinje til værktøjer og linje til lynskifte er standard udstyr. HMK145LC leveres med 600 mm skoplader og selvfølgelig dozerblad.

Alle maskiner fra Hidromek er monteret med SMARTLINK – et sporings og overvågnings system udviklet af Hidromek fabrikken. Det giver mulighed for at lokalisere hver enkelt maskine samt at udlæse data til brug for rapportering af f.eks. brændstof økonomi, belastning af systemerne og arbejdstimer.

Den første maskine kom til landet den 28. februar, og skulle bruges til udstilling på vores åbent hus arrangement i weekenden efter. Den er nu solgt til en fynsk entreprenør, og der er endnu 2 maskiner i ordre til snarlig levering. Leveringstiden er i øjeblikket omkring 3 måneder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ksm-Maskinservice ApS

Skovgyden 1
5540 Ullerslev
Danmark
Ksm-Maskinservice ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125