23948sdkhjf

Freund er med til EOT-messe med vores udviklingsafdeling og Innovation Center

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Udviklingen i elektronikindustrien har rykket brancheskel og skabt nye muligheder. Når det er sagt, er Freunds udviklingsafdeling Freund Elektronika d.o.o med til EOT igen i år.

EOT er etableret af MCH Messecenter Herning i samarbejde med den danske elektronik- og teknologibranche, Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital.

 EOT henvender sig til udstillere inden for elektronik- og teknologibranchen. EOT skal være et attraktivt og interessant mødested for en bred skare af eksempelvis ingeniører, tekniker, udviklingsfolk, maskinbyggere og indkøbere, som kan blive inspireret til nye løsninger og udviklingspotentialer inden for deres respektive brancher.

Freund vil være med til at vise det nye udviklede teknologier inden for  vores egen serie FREUND IP-INTEGRA med IP løsninger. Freunds egen videnscenter tilbyder også outsourcing til andre virksomheder inden for elektronik.

Vi kan tilbyde følgende tjenester:

Komplette turn-key SW- og HW-løsninger
Freund Elektronik R&D kan tilbyde vores kunder komplette turn-key SW og HW løsninger. Fra specifikation, udvikling, test, prototyper og frem til produktion.

Projekt- og konsulentydelser
Vi kan enten varetage hele projektansvaret fra ide til udvikling. Eller vi kan være med til rådgivning omkring den projektmodel, din virksomheden vil få størst udbytte ved at anvende til et bestemt projekt.

Freund Elektroniks Outsourcing kan tilbyde projekt- og konsulentydelser indenfor design, konstruktion, test og dokumentation. Vi varetager din virksomheds udvikling effektivt og omkostningsbevidst. Vi indgår i projektet dér, hvor det giver mest mening for din virksomhed. Vi kan både være der som sparringspartnere i idéfasen eller som konsulenter undervejs i jeres produktudvikling.

Produktspecifikation
Freund R&D-team kan samarbejde med jeres udviklere for at fastlægge parametrene for jeres produktspecifikationer, samt  automatisk oprette det relevante dokument for at opfylde produkternes tekniske krav.
 
Embedded software & hardware
Vi har ekspertise i næsten alle software og hardware discipliner. Erfaring med software og hardware design og udvikling af kommercielle og medicinske produkter. Vi kan tilbyde vores kunder komplette turnkey løsninger fra specifikation, udvikling, testning, prototyper og produktion.
 
Hardware design i Altium
– Fra idé til et funktionelt blokdiagram
– Fra en skematik til et produkt med alle produktionsdata.
– Fra en hurtig standard prototype til en high-speed løsning
– Fra 2 to 16 lags PCB
 
Full-stack udvikling
Vi leverer tekniske teams flydende i hele spektret af teknologier fra simpel statisk front-end til high-performance back-end og alt imellem:
– Web software development
– iOS application development
– Android application development
– DevOps
 
Netværksteknologi
– Asterisk SIP Server: rådgivning og implementering
– VoIP software & hardware brugerdefineret design og integration
– SIP server hardware design
– Styring af konvergensnetværk og -tjenester
– Design af multi-tier information og kommunikationsteknologiarkitektur
 
Tillidsopbygning
– Små opgaver til opbygning af tillid
– Front-end og back-end software og testning
– PCB bord design til fremstilling, BOM clearing
– SolidWorks & 3ds Max design og gengivelse
– CNC-bearbejdning, specialfremstillede aluminiumemner
– Punktlig service, specialfremstillede produkter
 

Vi har også en samarbejdsaftale med forskellige produktions- og montage selskaber, som er i stand til at producere og opbevare kundens komponenter og produkter …

PRODUKTSPECIFIKATION

FRONT-END UDVIKLING

BACK-END & API UDVIKLING

MOBILE APPs

DESIGN AF INDLEJREDE SYSTEMER

Vi glæder os til at se jer på Stand M0016 i Herning Messecenter 07-09. Maj 2019. Se vores færdigudviklede produkter, smukig i vores fremtidige projekter og hør mere hvad vi har at tilbyde.

 

Læs mere om vores referancer HER

Freund Innovation Center som din foretrukne R&D partner +50 års erfaring
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Send til en kollega

0.127