23948sdkhjf

Manicus Teknik præsenterer KTR koblinger til pumpeteknologien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Manicus Teknik ApS

En uundværlig kobling for pumpeindustrien: Poly-Norm

Manicus ApS - Fordi fremtiden forpligter!

KTR koblinger er uundværlige i pumpeteknologi. Næsten alle pumpedrev kræver en kobling, der kompenserer for akslens opspændings unøjagtighed og reducerer vibrationer, der ellers ville forårsage problemer. Den perfekte kobling kan have en stor indflydelse både på pumpens levetid og tilhørende driftsomkostninger.

Product Management til pumpeindustrien
For kunder, der kræver kvalificeret, individuel rådgivning, har KTR en gruppe af dedikerede produkt managers for pumpeindustrien. Som et resultat af dette, kan KTR ikke blot tilbyde konsulent hjælp, men også detaljeret rådgivning med udvælgelsen af den korrekte kobling. Som et eksempel, KTR's prøvebænke er til rådighed for afprøvning af hele forsyningssystemer. KTR's internationale tilstedeværelse i de vigtigste industrielle markeder sikrer, at brugere over hele verden får øjeblikkelig konsulent hjælp, når det er nødvendigt.

Sikkerhed er en del af KTR's program
I R&D-centeret kan KTR simulere, bl.a. torsionale vibrationer, som er særlig vigtige for pumper og kompressorer. KTR's in-house software garanterer en sikker udvælgelse af koblinger.
KTR koblinger opfylder de strenge krav i pumpeindustrien, især API 610, 671 og 685, og er udstyret med fuld certificering i overensstemmelse med ATEX-95.

Kontakt Manicus Teknik for yderligere information på telefon 45 82 09 00 eller på mail man@manicus.dk.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Manicus Teknik ApS

Høsten Teglværksvej 98
4690 Haslev
Danmark
Manicus Teknik ApS

Send til en kollega

0.109