23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samfundsansvar vægtes højt i Alfix

Den familieejede og Kolding-baserede virksomhed indtænker aktivt samfundsansvar (CSR) i hverdagen.

Bæredygtighed:

Bæredygtighed er en integreret del af Alfix forretningen, når virksomheden udvikler, producerer og markedsfører sine system-løsninger til de skandinaviske markeder. Sådan har det været i mange år. I 2012 blev virksomheden anerkendt for sin bæredygtige strategi og produktion af eksempelvis fliseklæbere og facadepuds. Dette skete på BYGGERI´ messen, hvor Miljøprisen kunne bringes med hjem til fabrikken i Kolding. 

Miljøhensyn og et godt arbejdsmiljø for såvel medarbejdere, kunder og slutbrugere bliver altid prioriteret højt sammen med kravet til en høj og ansvarlig byggeteknisk kvalitet i både produkter og vejledning. Værdier som ansvarlig og troværdig samt en brændende ambition om altid at skabe tryghed for sine kunder og samarbejdspartnere har højeste prioritet.

Samfundsansvar:

Men andre CSR relaterede emner som uddannelse og velgørenhed har også plads i virksomhedens CSR strategi, som efterhånden har en del år på bagen. Bæredygtighed og samfundsansvar er en del af hverdagen og virksomhedens DNA, og den grønne rejse stopper aldrig. Der vil altid være områder, hvor Alfix kan gøre mere, og det er også ambitionen konstant at sikre forbedring. Dette sker via CSR- og miljøstrategier, som er under løbende udvikling.

Omtale på portalen CSR.dk:

Læs mere om samfundsansvar set fra en producent af fliseklæber og facadepuds. Fin omtale på CSR.dk - forum for bæredygtig forretning: 

https://www.alfix.com/files/pdf/pdf_printfilerk/Alfix%20online2.pdf

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.063