23948sdkhjf

Godt bagværk går aldrig af mode

| Medlemsnyhed | Indrykket af Standesign A/S

INTERNORGA og bagerhåndværk har altid været tæt forbundet og den kommende messe i Hamborg 15.-19. marts er ingen undtagelse.

INTERNORGA har altid haft mange udstillere og besøgende fra bageribranchen og med mere end 200 udstillere, som henvender sig specifikt til bagere og konditorer, vil man i hallerne B6 og B6.1 igen i år, finde et hav af spændende produkter og kunne se de nyeste trends i branchen.

Det er også i hal B6 vi finder BÄKO Gruppe Nord, som igennem årerne har været fast udstiller på messen. På en 700 m2 stor stand udstiller grossist- og indkøbsvirksomheden BÄKO sammen med alle de tyske lokalafdelinger samt BÄKO DANMARK

BÄKO DANMARK er en organisation, etableret af bagere, for bagere. ” Vi arbejder hele tiden med at forbedrede produkter, kvaliteter og priser, for at bageren kan have de bedste betingelser for at have en god forretning” understreger Tina Rosinski, Marketing Manager i BÄKO DANMARK, og tilføjer ” Vi vil gøre det nemt, enkelt og effektivt og holde styr på omkostningerne – så kan bagere og konditorer få de bedste varer til den billigste pris”.

Da INTERNORGA er Europas største HORECA-messe, er der naturligvis altid fokus på at tiltrække besøgende fra hele verden og primært Europa, derfor er Hamburg Messe også meget glad for, at BÄKO DANMARK har inviteret alle deres kunder og samarbejdspartner til at besøge messen. Det vil primært være søndag og mandag, at konsulenterne fra BÄKO DANMARK kan træffes på BÄKO standen i hal B6.

Hamburg Messens danske repræsentant, Elisabeth Nørgaard fra Standesign A/S glæder sig da også over samarbejdet med BÄKO DANMARK og over, at messen traditionelt tiltrækker mange danske besøgende.

Det gode bagerhåndværk og de kommende trends indenfor bagværk og konditori sættes i centrum i Back Stage og i det velkendte diskussionsforum Baker´s Blue Box. Som noget nyt, har INTERNORGA også åbnet ”Bäckertheke” – her bliver godt brød til gode snack.

Messen har 1.300 udstillere fra 25 forskellige lande, som vil vise et hav af nyheder inden for food trends, køkkenteknik, borddækning og meget mere. De besøgende får også rig lejlighed til at nyde de mange smagsprøver på alt fra is til bagerbrød til øl.

Messen forventer igen i år ca. 93.000 besøgende, typisk indkøbere og andre beslutningstagere fra engrosvirksomheder, som leverer til storkøkkener, hoteller, catering- og restaurationsvirksomheder, bagerier samt konditorier. Men også restauratører og andre erhvervsdrivende fra branchen, som søger ny inspiration og produktnyheder.

For yderligere information om entrébilletter er du altid velkommen til at kontakte Elisabeth Nørgaard på info@hamburg-messe.dk eller gå ind på BÄKOs hjemmeside via dette link http://www.baekodanmark.dk/artikel/invitation-til-internorga-hamborg/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Standesign A/S

Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark
Standesign A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.148