23948sdkhjf

Nye IMO skilte krav

| Medlemsnyhed | Indrykket af MariTeam

Den nye IMO resolution A1116 (30) flugtrute skilte og udstyrs placering markeringer trådte i kraft den 1 januar, 2019. Læs hvad det betyder for dig.

Det er vedtaget at indføre sikkerhedssymbolerne i ISO 7010 og ISO 24409-2 og som følge heraf skal alle flugtveje skilte, udstyrs placerings mærkninger og andre Sikkerhedsskilte ombord på et fartøj bringes i overensstemmelse med ISO-sikkerhedsskiltning.

 Det betyder, at vi vil se de samme, genkendelige, sikkerheds skiltning både på land, til søs og offshore, og dermed øge genkendelighed og sikkerhed.

Forskellige standarder samlet

Tidligere havde IMO resolution A760 (18) omkring skiltning, som var forskellig fra ISO-standarder og resolution A952 (23) for grafiske symboler til skibs brandkontrolplaner. Disse symboler blev ofte brugt som skilte eller klistermærker. ISO har allerede deres standard for brugen af Sikkerhedsskilte som enten skilte eller klistermærker med den korrekte brug af farver og symboler, som anvendes på land. På grund af disse forskelle var det ikke muligt at skabe et sikkerhedsskiltning system, som var ensartet og forståeligt på grund af dets designprincipper på land og til søs.

ISO-komiteen om grafiske symboler har i nogle år arbejdet på at udvikle et konsistent system for sikkerhedsskiltning til både maritime og onshore applikationer, det er det nye ISO 24409-serie.

Hvordan påvirker det skibsfarten

Hensigten er, at brugen af flugtveje skiltning og mærkning af brand-og redningsudstyr vil blive anvendt på fartøjer, der er bygget, eller som undergår ændringer eller reparationer inden for anvendelsesområdet for SOLAS kapitel II-2 og/eller III, kombineret med opløsning A. 952 (23) til ajourføring af» brandsluknings planerne «i overensstemmelse med SOLAS II-2/15 2,4.

Det betyder, at skiltning skal udskiftes, afhængigt af fartøjstypen kan dette være fra hundrede op til tusindvis af skilte ombord på et krydstogtskib. Så, handling er nødvendig for at forhindre overraskelser under tørdok eller inspektioner.

MariTeam er selvfølgelig klar til at assisterer

MariTeam kan levere alle skilte (og også udvikle en skilteplan) for det enkelte skib(e). Vores primære mål er at fremstille og tilbyde produkter, der er forpligtet til de højeste standarder og internationale regler. Vores skilte bibliotek indeholder tusindvis af muligheder, og da vi er ønsker at minimerer vores miljøpåvirkninger, vil du ikke finde de almindeligt anvendte materialer i vores produktportefølje, men kun innovative PETX. PETX er en 100% genanvendeligt plastik, flammehæmmende, giftfri og UV resistent, materiale, som ikke vil falme over tid. "

Gratis Compliance Scan til at vurdere virkningen af de enkelte skib

Alle skibe bliver nødt til at skifte til den nye skiltning på et tidspunkt. "Som ansvarlig vil du gerne vide præcis, hvad du kan forvente i form af indsats og investering. I de mange år, hvor vi har været aktive med hensyn til at levere sikkerhedsskiltning og SOLAS-sikkerhedsprodukter rundt om i verden, har vi fået en masse ekspertise, hvilket betyder, at vi kan vurdere virkningen af denne IMO-forordning for jer.

Med vores gratis Compliance Scan vil give dig en detaljeret plan, hvor vi angiver den indsats og de investeringer, der skal gøres for at overholde denne nye IMO-forordning.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG OG SAMMEN FINDER VI EN LØSNING

Vores produktprogram indeholder alt indenfor:

  • IMO Skiltning
  • IMO Plakater
  • Low Location Lighting
  • SOLAS Tapes
  • Rørmærkning
  • Og meget meget mere

Medlemsnyhed

Indrykket af
MariTeam

Sundvej 12
4600 Køge
Danmark
MariTeam

Send til en kollega

0.105