23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flemming Korgaard tildeles fortjenstmedaljen for sine 45 år hos Junget

Medaljen blev overrakt ved en intern reception d. 22.02.2019, hvor kollegaer og familien var samlet for at markere dagen.

Flemming blev ansat som rejsemontør d. 14. januar 1974 og i den første årrække arbejdede han som rejsemontør, hvor han servicerede og installerede maskiner til træindustrien i Danmark. Senere fik han sin daglige gang på kontoret, hvor han i mange år var servicechef med daglig ledelse og ansvar for udekørende serviceteknikere og internt salg af reservedele.

Flemming Korgaard har igennem alle årene udvist en enorm omhu og interesse for sit arbejde. Han har ydet en imponerende indsats og lagt mange timer i dette job. Han er kendt for at være første mand, der møder om morgenen og sidste mand, der går hjem. Som person imponerer han dagligt med sit positive livssyn og ukomplicerede tilgang til at få opgaver løst.

I de senere år har Flemming været tilknyttet salgsafdelingen og været ansvarlig for salg af brugte maskiner.
I en alder af 72 år har Flemming dog besluttet at gå på pension d. 1. marts 2019. Overrækkelsen af fortjenstmedaljen finder således også sted på én af Flemmings sidste arbejdsdage hos Junget.

Fra hele team Junget skal der lyde et stort tillykke til Flemming med en meget velfortjent medalje, og vi ønsker ham alt godt i tiden fremover.

Med venlig hilsen
Junget A/S

Poul Thøgersen, CEO

Læs mere om Junget

Junget A/S
Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36947578

Kontaktperson

JVB
Jane Vraa Baiemler
Marketingansvarlig
+45 89365583 jvb@junget.dk

Send til en kollega

0.062