23948sdkhjf

JFP afleverer igen boliger i Irmabyen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

Byggeriet, Udsigten tilbyder 5.100 m2 boligareal og 1.810 m2 parkeringskælder fordelt på 46 lejligheder og 4 opgange.

JFP har som totalentreprenør netop afleveret boligbyggeriet ”Udsigtsparken” på 46 lejligheder i den nye Irmaby, der vokser frem i Rødovre. Byggeriet er det andet byggeri, som udføres for ELF Development i Irmabyen, og samarbejdet har igen været godt.

Byggeriet, Udsigten tilbyder 5.100 m2 boligareal og 1.810 m2 parkeringskælder fordelt på 46 lejligheder og 4 opgange. Byggeriet er moderne med sorte mursten og stålaltaner med hvide felter. JFP har tidligere opført 139 boliger i Irmabyen for ELF Development, og der er draget flere paralleller imellem de to byggerier.

Flot beboergennemgang
Beboerne er særdeles godt tilfredse. Mangelgennemgangen har vist et lavt antal mangler, og det gør indflytningen og overtagelsen nem og smertefri. Byggeriet er opført med varierende højde, som giver plads til terrasser til penthouse lejlighederne, og som spiller godt sammen med området, der er præget af stor diversitet med både enfamilieshuse, rækkehuse, seniorboliger og lejligheder.

Godt samarbejde
Byggeriet har været præget af godt samarbejde imellem bygherre, entreprenør og rådgiver, og det har fremmet byggeriet. Bygherre er ELF Development A/S, rådgiverne er Orbicon A/S og Grönning Arkitekter A/S og JFP a/s som totalentreprenør.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Send til en kollega

0.104