23948sdkhjf

Løwener søger erfaren og branchekendt salgskonsulent til entreprenørmateriel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener søger salgskonsulent til Sydjylland / Fyn

V. Løwener A/S er én af markedets mest markante og velanskrevne leverandører af entreprenørmateriel og fejemaskiner. Vores leveringsprogram med bl.a. KUBOTA minigravere og BOMAG komprimerings- og asfaltmateriel er førende på parametre som holdbarhed, effektivitet og miljøvenlighed. Den stadigt stigende efterspørgsel på Løwener kvalitetsløsninger betyder, at vores Division for Entreprenørmateriel skal bruge endnu en sælger til sit professionelle salgsteam.

Opgaverne og omgivelserne
Som salgskonsulent i vores Division for Entreprenørmateriel (EM) bliver du – med reference til Løweners EM divisionsdirektør – ansvarlig for eget salgsbudget og egen kundeportefølje i salgsdistrikt Sydjylland og Fyn. Du skal primært varetage salget af Kubota minigravere/minilæssere og Bomag komprimeringsudstyr – med din private bopæl i distriktet som udgangspunkt. EM har en udekørende sælgerstab på 6 personer, en reservedelsafdeling og en salgsadministration på i alt 6 personer samt en serviceorganisation med 12 serviceteknikere fordelt på Løweners servicecentre i Glostrup og Stilling. EM omsætter for godt 150 mio.DKK om året. Vores producenter er bosiddende i Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og Japan.

Personen vi har brug for
Du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling i samme branche, hvor du har arbejdet med vedligeholdende og opsøgende salg af entreprenørmateriel. Du har overblik over hele salgsprocessen, lige fra planlægning af og opfølgning på dine daglige kundebesøg og styr på de tilhørende administrative rutiner med registrering og rapportering. I Løwener bruger vi bl.a. NAV og MS Office. Du taler og skriver korrekt dansk og engelsk, og du kommunikerer ukompliceret og åbent på alle niveauer af en organisation.  

Løwener som arbejdsplads
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en mellemstor dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø med vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling. Du får en fast aflønning med afsæt i dine kompetencer og salgsresultater plus en pakke med bl.a. bilordning, pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får også lejlighed til at deltage i sociale arrangementer, kunstforening, sommer- og julefester m.v.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte divisionsdirektør Flemming Mørk på tlf.nr. 4064 3045.
Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail ga@loewener.dk snarest muligt og senest 25.2.2019. Skriv venligst ”sælger entreprenørmateriel” i emnefeltet.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.125