23948sdkhjf

Så blev Hidromek også repræsenteret i 30 tons klassen på det danske maskinmarked

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ksm-Maskinservice ApS

Den første Hidromek HMK300LC-4 kom til landet d. 7 februar. Den er udstyret med en ISUSU-AH-6HK1X motor med en max ydelse på 216 HK Prismæssigt ligger HMK300LC pænt i midten af klassen

Maskinen er udstyret med en ISUSU-AH-6HK1X motor med en max ydelse på 216 HK og en net ydelse på 202 HK. Det maksimale drejnings moment er på 940 Nm ved 1800 omdrejninger og 900 Nm netto ved samme omdrejningstal.

ISUSU-AH-6HK1X er en moderne 6 cylindret tier-4 motor med ad-blue og en volumen på 7790 cc. Motoren overholder U.S EPA Tier 4 og EU stage lll-B.

 

Takket være den meget stærke og robuste bund og undervogn samt utroligt solide bom og arm er HMK300LC den ultimative maskine til brug for nedbrydning.

Den er konstrueret til at kunne arbejde under de ekstreme forhold i stenet jord og klippegrund der kendetegner hjemlandet Tyrkiet, og af samme grund er den blevet utrolig populær til brug i miner og stenbrud verden over.

Med en arbejdsvægt på 31.900 kg og en brydekraft på 20.100 (21.900) kgf kan Hidromek HMK300LC vist godt kaldes en arbejdshest.

 

Oven på al råstyrken kommer så den yderst komfortable luksus førerkabine med alt moderne komfort udstyr. Aircondition, luftaffjedret sæde med varme, overskuelig board computer, side- og bak kamera og mulighed for tilvalg af meget forskelligt ekstraudstyr.

Til at sørge for at maskinen altid er i topform har Hidromek udviklet SMARTLINK systemet, hvor maskinen hele tiden sender vitale oplysninger til en central server. Smartlink virker også som GPS tracker.

 

Så spørger man måske sig selv, hvad koster sådan et moderne muskelbundt?

Prismæssigt ligger HMK300LC pænt i midten af klassen. Fuldt udstyret med alt i komfort, hydraulik og sikkerhed/beskyttelse kommer den ikke i nærheden af de mest pristunge maskiner i 30 tons klassen.

 

Den første maskine er da også allerede reserveret til en kunde, og der er allerede nu lagt op til flere leveringer indenfor den nærmeste fremtid. Leveringstiden er i øjeblikket omkring 3 måneder, - til gengæld leveres maskinen med den konfiguration kunden ønsker direkte fra fabrikken.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ksm-Maskinservice ApS

Skovgyden 1
5540 Ullerslev
Danmark
Ksm-Maskinservice ApS

Send til en kollega

0.147