23948sdkhjf

Farvekort til vurdering af humusindhold

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Vil du spare tid og undgå håndtering af sundhedsskadelige kemikalier? Så skal du bruge vores farvekort, når du skal vurdere humusindhold efter gældende standarder.

Teknologisk Institut tilbyder salg af farvekort til vurdering af humusindhold i forbindelse med tilslagsmaterialers egnethed til beton og mørtel efter standarderne DS/EN 1744-1:2009 + A1:2013 og DS/INF 167:2015. Den i brancherne ofte anvendte brochure fra CtO, Aalborg Portland er fra 1987, og de dengang anvendte farveblandinger følger ikke anvisningerne i gældende standard.

Endvidere har det ikke været meningen at brochuren fra CtO, Aalborg Portland skulle anvendes som reference, hvorfor farvernes ægthed på trykket ikke kan garanteres.  

Farvekortet fra Teknologisk Institut består af en side med farveægte fotos af referenceblandinger efter de nævnte standarder til vurdering af humusindhold. Flasken til vurdering placeres ca. 2 cm foran aftegningen på forsiden, så den har hvid baggrund. Herefter skal vurderingen foregå i dagslys – dog ikke direkte sol.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Send til en kollega

0.143