23948sdkhjf

Oliekonvertering giver mening

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kosan Gas a/s

Hvis I bruger olie til opvarmning af bygninger og/eller industrielle processer, så vil I sandsynligvis have glæde af at konvertere fra olie til LPG. Og oliekonverteringen vil typisk være tjent hjem allerede efter 2-4 år.

Alle, som bruger olie, har i princippet mulighed for at installere en gastank i stedet for olietanken - uanset om I benytter energien til oparmning eller industriprocesser som for eksempel støbning, smelte- og tørreopgaver, bageovne, opvarmning af kedler eller produktion af damp.

Hent guiden "Oliekonvertering giver mening" og læs mere om LPG. 

Spar penge på brændslet
Fordelen ved at erstatte olie med LPG er, at LPG har en højere brændværdi. Det betyder, at du får mere energi ud af hver brændselsenhed end med en tilsvarende mængde olie. Og LPG er ofte billigere. 

LPG bygger bro til fremtidens energi
Blandt andet vind, sol og brint er væsentlige energikilder i fremtidens energisamfund. LPG kan være et hensigtsmæssigt supplement til vedvarende energi. LPG fungerer allerede i dag som backup og energikilde til vedvarende energianlæg. Samtidig arbejder forskere og branchen på at gøre LPG endnu renere.

Alle fossile brændstoffer udskiller CO2 ved forbrænding. Men da LPG indeholder færre kulstofatomer pr.  energienhed end kul og olie, bidrager LPG i mindre grad til drivhuseffekten end alle andre fossile energikilder.

Bestil en gratis energikalkule
Lad os gennemgå jeres eksisterende kedelanlæg - og give et bud på de økonomiske og miljømæssige gevinster - kontakt os her, hvis du vil høre mere om at skifte fra olie til LPG.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kosan Gas a/s

Hasselager Centervej 19-21
8260 Viby J
Danmark
Kosan Gas a/s

Send til en kollega

0.118