23948sdkhjf

Stort udvalg af CAD kurser

| Medlemsnyhed | Indrykket af CADXpert a/s

AutoCAD, Revit og Inventor - vi er et Autodesk Autorized Traning Center, som brænder for at give dig glæde og frihed til design processen

Vi har et bredt og varieret udvalg af kurser, der dækker ethvert behov, uanset om man er nystartet eller superdreven bruger. 

Professionelt og behageligt
En dygtig og engageret underviser er det bedste kriterium for at opnå et godt kursusforløb. Vi lægger derfor stor vægt på, at vores undervisere har et højt fagligt niveau, en stor og bred teknisk funderet viden og at de samtidig formår at videreformidle denne viden til vores kursister på en letforståelig og kompetent måde.

Vi er et Autodesk Autorized Traning Center. Det betyder, at du som kursist kan være sikker på, at underviserne på de forskellige kurser har den viden og erfaring, der skal til for at undervise i de enkelte Autodesk produkter, såsom Inventor, AutoCAD, Revit og 3ds MAX Design. Vi er nemlig godtkednt til at undervise i Autodesk og tilhørende programmer. 

Vi er ligeledes Autodesk Certificeringscenter. Det betyder, at tager du et af vore kurser, får du også mulighed for at tage forskellige certificeringer. Således kan du dokumentere din kunnen og viden inden for forskellige Autodesk produkter.

Spændende muligheder
Har du brug for nye kompetencer inden for Inventor/produktionsbranchen kan du se udvalget af spændende kursusmuligher lige her.

Er det byggebranchen /Revit du beskæfter dig med, kan du se spændende kursus muligheder lige her.

Vi glæder os til at se dig på kursus hos CADXpert 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CADXpert a/s

Ormhøjgårdvej 8a
8700 Horsens
Danmark
CADXpert a/s

Send til en kollega

0.12