23948sdkhjf

Bobach Stålentreprise er nu en del af Aalborg Alliancen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bobach Stålentreprise A/S

Vi kan stolt meddele, at vi nu er medlem af Aalborg Alliancen, som skal styrke erhvervsudviklingen i Aalborg og Nordjylland.

Aalborg Alliancen er en ny sammenslutning mellem Aalborg Byråd og erhvervslivet i Aalborg Kommune, som har til formål sikre vækst i erhvervslivet og nedbringe ledigheden i Aalborg og Nordjylland. Ydermere skal dette resultere i medfinansiering af den 3. Limfjordsforbindelse. 

Vi har netop indgået medlemskab i denne alliance, hvor vi som virksomhed aktivt skal styrke erhvervsudviklingen ved blandt andet at indtænke akademisk arbejdskraft, tilbyde praktikpladser og lærlingeforløb, fremfinde "småjobs" samt benytte Jobcenter Aalborg som en del af vores rekruttering.

Vores medlemskab er indgået pr. 25/1-2019, hvilket dog er et område, som vi i længere tid har haft fokus på. Derfor har vi i dag allerede fire lærlinge ansatte i vores produktion samt en flexjobber, en studentermedhjælper og en praktikant på vores kontor. 

Vi vil forsøge at tænke endnu flere forløb og "småjobs" ind hos Bobach Stålentreprise, således vi kan forbedre vores bidragelse til erhvervsudviklingen i Aalborg og Nordjylland. 

Mere om Aalborg Alliancen kan læses her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bobach Stålentreprise A/S

Rørdalsvej 198
9220 Aalborg Øst
Danmark
Bobach Stålentreprise A/S

Send til en kollega

0.121