23948sdkhjf

Det første hold kabelmontører vinker nu farvel til ledighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rybners Kursuscenter

Rybners Kursuscenter tilbyder – som noget helt nyt – et uddannelsesforløb, der på blot 12 uger giver ret til titlen som kabelmontør. Det første hold har netop gennemført kursusforløbet og er nu klar til at springe ud i erhvervslivet.

Som kabelmontør er du eftertragtet

Kemiingeniør, folkeskolelærer, maskinmester, taxachauffør… Det nye hold af kabelmontører er mildest talt en broget flok, der kommer med hver sin baggrund. Det, de har til fælles, er ledighed og lysten til endnu engang at gøre sig attraktiv for erhvervslivet.

Den store mangel på elektrikere har ledt til efterspørgsel på kabelmontører, der kan hjælpe med elektrikerarbejdet. Med den nye autorisationslov er det lovligt at trække kabler, hvis man har gennemført et kursus, der er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.

Tidligere ingeniør Leif Lindeløv er glad for, at han efter længere tids ledighed kan få en fod inden for på arbejdsmarkedet. ”Som 57-årig er det svært at få arbejde som ingeniør, men som kabelmontør er alderen ingen hindring”, lyder det fra Leif, som også ser frem til et mere fysisk job, end han tidligere har været vant til.. 

En velfortjent fejring

Det var en glædens dag i fredags, da kursusbeviset landede i hånden på de mange nyudklækkede kabelmontører. Med pølser og brød, latter og taler fra både kursister og undervisere blev dagen fejret i værkstedet på Rybners.

Masser af rosende ord

Rækken af taler indikerede lynhurtigt, at uddannelsesforløbet havde været en succes.

I talen til de to undervisere, Rasmus Loof Hedegaard og Bill Ditlevsen, blev der ikke lagt skjult på begejstringen over de seneste 12 ugers læring, hvilket kursisterne belønnede med vin. Underviseren Rasmus takkede for det engagement og gåpåmod, deltagerne havde udvist. ”Det er velfortjent, at I nu får overrakt kursusbeviset”, afsluttede Rasmus.

Lyder det som noget for dig? 

Næste hold for ledige starter i uge 10 og for ansatte i en virksomhed i uge 12. 

Kontakt Brita Billing for flere informationer: 61 22 09 55 / bbi@rybners.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rybners Kursuscenter

Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg
Danmark
Rybners Kursuscenter

Send til en kollega

0.218