23948sdkhjf

2 meters samlingspunkt, Peter Friis fylder 60 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af V2C ApS

Peter Friis, advisor i V2C, fylder 60 år. Med sin positive energi stikker Peter ud fra mængden i mere end en forstand. Han er typen, der med et glimt i øjet indtager de rum, han træder ind i.

Med en bagrund som entreprenør og bygherrerådgiver er Peter en erfaren og motiverende leder og en værdifuld faglig ressource på ethvert byggeprojekt. Men ikke kun på det faglige plan giver Peters tilstedeværelse værdi. Haner idérig og løsningsorienteret, når det handler om at få overkommet konflikter og skabe fremdrift på nødvendige projektbeslutninger, oghans høje humør og en karismatisk personlighed smitter af på Peters faglige virke og skaber en balance på selv de mest komplicerede sager, han er involveret i.
 
En mand med udsyn
Lige fra Peter blev færdig på Danmarks Ingeniørakademi i 1984, har han arbejdet med byggerier, både i Danmark og udlandet. Fra midt 1980’erne og op gennem 1990’erne arbejdede Peter forskellige steder som Guinea Conakry, Moskva, Athen og Tyskland med varierende typer af projekter, efterfulgt at et årti som selvstændig erhvervsdrivende. Det forhold, at Peter har arbejdet med byggeriet fra forskellige vinkler i løbet af sin karriere, gør ham i stand til at se byggeprojekter fra flere perspektiver.
 
Uden at være det mindste selvhøjtidelig, er Peter en nøgleperson på de byggeprojekter, han er en del af. Ud over at biddrage til et bygbart projektgrundlag, kvalitet, planlægning af tid og økonomi skaber Peter gode vilkår for samarbejde og fremdrift i projektets forskellige faser, og via sin evne til at fastholde opmærksomheden, også som en god lytter, der er nysgerrig på sine omgivelser, forstår hanat skabe commitment og involvering fra projektets parter.
 
I fritiden er kalenderen fuld af aktiviteter sammen med fruen Runa. Livet i sejlbåden, backpack rejsen til Australien og New Zealand forrige år, familien, de tre voksne børn og 2 børnebørn, vennekredsen eller vinterbadning, er indbegrebet af nogle af de aktiviteter, Peter lader batterierne op ved.
 
Peter er tillidsvækkende, og altid til at regne med, og iV2C regi er han en yderst vellidt kollega, der i høj grad er med til at skabe sammenhængskraft.
 

Læs mere om Peter Friis 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
V2C ApS

Torveporten 2
2500 Valby
Danmark
V2C ApS

Send til en kollega

0.142