23948sdkhjf

GEOVENT vil fokusere på kerneforretning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geovent A/S

Som led i en strategi om at styrke virksomhedens kerneforretning, og have fuld fokus på at øge eksportdelen, stopper GEOVENT samarbejdet med SALDA, der har fungeret som underleverandør for Viborg virksomheden.

Det er ønsket om at fokusere på egne kerneprodukter, herunder procesudsugning, der er den konkrete årsag til, at GEOVENT med virkning fra 1. april 2019 stopper samarbejdet med SALDA.
 
- Beslutningen er ganske udramatisk. GEOVENT vil for fremtiden fokusere på egenproducerede produkter, hvilket vil sige komponenter for procesudsugning. Dertil kommer et øget fokus på eksport, der indgår som et stærkt sigte i vores fremtidige strategi, siger salgsdirektør i GEOVENT, Thomas Molsen, der understreger, at samarbejdet gennem årene har været særdeles positivt og givende.
 
Betydning for kunderne
Helt konkret betyder beslutningen, at det med virkning fra den 1. april 2019 ikke længere vil være muligt at udforme tilbud indeholdende SALDA produkter, og fra 1. juli 2019 vil der være lukket for ordrer af SALDA ventilationsaggregater. Samarbejdet fortsætter i mindre omfang, på enkelte områder. 

- Vi har stadig adgang til køb af reservedele og filtre til anlæg, samt ventilatorer fra SALDA og vi hjælper selvfølgelig vores kunder med de produkter, de har købt. Vores kunder kan med andre ord være 100% trygge, siger Thomas Molsen, der ser på udviklingen som en naturlig del af rejsen for GEOVENT.

 For yderligere information kontakt: Preben Jensen eller Thomas Molsen

https://www.geovent.dk/

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geovent A/S

Hovedgaden 86
8831 Løgstrup
Danmark
Geovent A/S

Send til en kollega

0.188