23948sdkhjf

Vidensbrev fra Blendex om brugeroptimeret styring til solafskærmning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blendex A/S

Blendex har udviklet sit eget styringskoncept, sunsync™. Det har årets første Vidensbrev fokus på.

”Vi har rigtig meget forstand på solafskærmning, derfor ved vi også, hvordan styringen kommer til at fungere optimalt,” siger en af hovedkræfterne bag udviklingen af sunsync™, teknisk chef Peter Christensen, Blendex A/S.

Solafskærmning er en fysisk bevægelig del med stor visuel betydning for brugerne, som desværre ofte oplever, at det ikke fungerer godt nok. Derfor er sunsync™ også andet og mere end et optimeret styringssystem. Konceptet kan programmeres, så det imødekommer den enkeltes behov og omfatter en kvalitetssikring – både i forhold til solafskærmningens effekt på indeklimaet og på den individuelle brugeroplevelse.

Vidensbrevet fremhæver version 240, en meget prisbillig og konkurrencedygtig version, som har en lang række funktioner, andre styringsløsninger på samme prisniveau ikke er udstyret med.

Vidensbrevet udkommer 4 gange årligt og indeholder emner relateret til solafskærmning og det bæredygtige byggeri. Viden i form af interviews med eksperter samt undersøgelser, analyser og rapporter, som vores samarbejdspartnere kan anvende konkret eller lade sig inspirere af. 

Tilmeld dig Blendex Vidensbrevet nederst på vores hjemmeside


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blendex A/S

Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Danmark
Blendex A/S

Send til en kollega

0.125