23948sdkhjf

Grundlæggende køleteknik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Teknologisk Institut afholder i slutningen af februar og starten af marts igen de populære kurser Grundlæggende køleteknik 1 og 2. Her kan man få styr på de grundlæggende køletekniske forhold både i teorien og i praksis.

Grundlæggende køleteknik 1 og 2 er henholdsvis et 1- dags og et 2- dages kursus, der afholdes i forlængelse af hinanden, således at man kan deltage i dem begge i samme forløb eller enkeltvis – alt efter behov. 

Grundlæggende køleteknik 1 - principper
På dette kursus får man den grundlæggende teoretiske viden om et køleanlægs funktion og opbygning, således, at man bl.a. bedre kan vurdere mulighederne for energibesparelser.

Man får en indføring i teoretiske dele af den grundlæggende køleteknik for et- og totrinskøleanlæg. Hovedvægten er lagt på de vigtigste hovedkomponenter og systemprocesser. Grundlæggende muligheder for energibesparelser på køleanlæg gennemgås og eksemplificeres. Kursets mål er at give deltagerne en grundlæggende teoretisk viden om et køleanlægs funktion og opbygning, så man bl.a. bedre kan vurdere mulighederne for energibesparelser.

Læs mere om kurset Grundlæggende køleteknik 1

Grundlæggende køleteknik 2 – hands-on
På dette kursus får man styr på det praktiske - og får samtidig koblet teorien på. Man får på kurset et solidt indtryk af de praktiske forhold i forbindelse med installation af køleanlæg og et godt grundlag for at vurdere muligheder for energibesparelser på køleanlæggene. Man lærer den praktiske del af den grundlæggende køleteknik for mindre køleanlæg at kende. Hovedvægten er lagt på hands-on til praktisk rørarbejde og elektrisk opbygning af et mindre kølesystem. Man får et solidt indtryk af de praktiske forhold i forbindelse med installation af køleanlæg. Man får desuden opbygget et godt grundlag for at vurdere muligheder for energibesparelser på køleanlæg og skabt et godt fundament for mere specialiseret viden og kunnen.

Læs mere om kurset Grundlæggende køleteknik 2

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.156