23948sdkhjf

Træd ind i fremtiden med DUOX fra FERMAX

| Medlemsnyhed | Indrykket af Freund Elektronik A/S

Freund Elektronik A/S præsenterer DUOX, som er en teknologisk revolution, skabt til at ændre opfattelsen af audio og video porttelefonanlæg.

REVOLUTION VED BRUG AF KUN TO LEDERE

DUOX ændrer alt. Sig farvel til rod, uforenelige forbindelser og umulige installationer. Med DUOX er det nemt, nyt og revolutionerende ved brug af kun to ledere! DUOX er en digital teknologi, der overstiger alle forventninger, fordi den gør det svære enkelt.

AL INFORMATION BLIVER TIL DIGITALT MATERIALE

DUOX gør enhver type installation simpel, da den fulde digitalisering opnås ved kun at bruge et simpelt ikke-polariseret 2-lederkabel. Med DUOX bliver al information (audio, video, data) til digitalt materiale. DUOX behøver ikke ekstra udstyr, da den kører uden forstærkere, fordelere og omskiftere. Installationstid og omkostninger reduceres, ledningsfejl minimeres og systemprogrammeringen bliver hurtigere pga. det indbyggede stemmeguidede programmeringssystem.

VEO: DEN UUNDVÆRLIGE MONITOR FRA FERMAX

VEO er en elegant DUOX-baseret, geometrisk designet monitor, der skiller sig ud på grund af kvalitet og fremragende forhold mellem kvalitet og pris. Apparatet er en ekstra slank terminal, der inkorporerer en 4,3” farveskærm. VEO monitoren fungerer perfekt i både nybyggerier og til renoveringsprojekter: En lille slank terminal med en perfekt finish, som kan placeres hvor som helst i et hjem eller kontor.

 VEO-XS: DEN HÅNDFRIE VERSION

Hvis en håndfri enhed ønskes, findes VEO-XS versionen, der kan styres med kun én finger og tilbyder alle de funktioner, der kræves af et moderne video-dørtelefonanlæg. VEO-XS imødekommer efterspørgslen fra mange udviklere og brugere om en mere kompakt dørstation. VEO-XS fra Fermax er et lille og ekstraordinært slank video-dørtelefonanlæg med topkvalitets design og finish, som er nem at betjene, programmere samt installere.

 FUNKTIONER

VEO-XS leverer mange funktioner: Fra billed- og lydstyrkekontrol ned til valg af ringetoner eller lydløs tilstand. En enhed, der kan åbne mere end en dør, tænde for yderligere lys eller ringe til portneren. Den har også en funktion, der automatisk aktiverer døren, når den modtager et opkald, som det kræves i mange kontorer og virksomheder.

INSTALLATION

Takket være DUOX-teknologien er installation i både nybyggerier og i renoveringsprojekter simpel: Programmering og ledningsføring er meget enkel, bl.a. fordi de gamle ledninger kan benyttes ved renovering.

BILLEDHUKOMMELSE-FUNKTION

Billedhukommelse-funktionen, der medfølger som standard med VEO og VEO-XS dørstationer, forbedrer sikkerheden og gør dagen nemmere for slutbrugeren. DUOX systemet tager automatisk billeder af de personer, der ringer på fra den udendørs dørstation og noterer dato og tid, uanset om der bliver svaret eller ej og kan hurtig slettes, hvis man ønsker det. Derved kan man både holde styr på mistænkelige personer eller venner og familie.

Se VEO og VEO-XS dørstationer.

Download DUOX kataloget


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Freund Elektronik A/S

Fuglebakken 119
5210 Odense NV
Danmark
Freund Elektronik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.138