23948sdkhjf

Teknikentreprenør i historisk vækst

| Medlemsnyhed | Indrykket af Henning Mortensen A/S

Der er fremdrift hos teknikentreprenøren Henning Mortensen a/s, som har fået 20 procent flere medarbejdere på ét år – og den positive udvikling fortsætter.

Hos Henning Mortensen a/s har højt aktivitetsniveau i byggeriet kastet flere og større ordrer af sig. Det har resulteret i vokseværk hos teknikentreprenøren med hovedkontor i Silkeborg, der fortsat er i gang med at opruste. 

Ordrebogen vokser 
Hos Henning Mortensen a/s er forretningen baseret på seks overordnede tekniske kompetencer – vvs, el, ventilation, alarm/brand, blik og sprinkler. Aktuelt er teknikentreprenøren involveret i en flere større byggerier. For eksempel har Henning Mortensen a/s i øjeblikket fuld kraft på både vvs- og elentrepriser i forbindelse med opførelsen af Teknisk Skole i Silkeborg samt Papirtårnet – det nye højhus i Silkeborg.  

Over de seneste måneder er en lang række nye entrepriser inden for både vvs, el, ventilation og sikring desuden føjet til ordrebogen. Blandt andet er Henning Mortensen a/s med, når 111 ungdomsboliger i det nordlige Aarhus,  63 boliger i Aarhus V og en ny daginstitution i Engesvang bliver opført. 

»Den velvoksne ordrebog har i 2018 betydet åbning af en afdeling i Aarhus samt en udvidelse af medarbejderstaben på alle niveauer og inden for alle vores fag. Alene i elafdelingen er vi gået fra 30 mand til 55 – og vi forventer at mande op yderligere op i år«, fastslår Morten Dam Sørensen, projektdirektør hos Henning Mortensen A/S. 

Flere hoveder og hænder på vej 
»Sidste år fik vi blandt andet den erfarne projektleder René Hering Weigelt Nielsen med på holdet. Han kom fra en lignende stilling og har mere end 10 års erfaring fra byggeprojekter«, fortæller Morten Dam Sørensen, der i øjeblikket både søger flere elektrikere, vvs-montører og endnu to projektledere til henholdsvis vvs- og elafdelingen.  

De nye projektledere skal sammen med resten af projektholdet sikre effektiv og succesfuld gennemførelse af de mange øst- og midtjyske byggerier, som teknikentreprenøren er og bliver en del af de kommende år. 

---

Yderligere oplysninger kontakt venligst 
Morten Dam Sørensen, projektdirektør - (+45) 22724418 

Om Henning Mortensen a/s 
Læs mere om Henning Mortensen a/s: henning-mortensen.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Henning Mortensen A/S

Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg
Danmark
Henning Mortensen A/S

Send til en kollega

0.129