23948sdkhjf

Kurser for murere er en vinterting

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ardex Skandinavia A/S

Kurser og anden efteruddannelse er et vinterhit hos landets murere, der i stor stil valfarter til fyraftensmøder og opkvalificerende kurser, som du kender fra FlisePartneren. Læs hvordan det går for sig i STARK Hillerød.

Danske murere satser i stigende grad på efteruddannelse og faglig opkvalificering for at styrke konkurrenceevnen og udvikle forretningen i takt med efterspørgslen hos bygherrerne. Antallet af håndværkere, der kigger forbi til produktpræsentationer, kurser og lignende, er steget med 20-25 procent fra starten af 2017 til starten af 2018. Det oplyser Danske Byggecentre

Kurser skærper firmaprofilen

Særligt vintermånederne er populære at bruge til opkvalificering, lyder erfaringen fra ARDEX, som står bag FlisePartneren. Her kan du som murer certificere dig inden for bl.a. vådrum, radonsikring og storformatfliser.

– Der er generelt lidt mindre tryk på i vintermånederne, så mange murere vælger den kolde tid til opkvalificerende kurser og efteruddannelse. Det handler ikke kun om at styrke fagligheden, men også om at skærpe firmaets profil i en tid, hvor der er stor konkurrence om opgaverne, fortæller teknisk salgskonsulent Mikkel Falkenstrøm. Du kan læse om dine muligheder for kurser og certificering med FlisePartneren.

Give konkurrenterne baghjul

Ud over certificeringerne i regi af FlisePartneren samarbejder ARDEX med flere byggecentre om faglige fyraftensarrangementer. En af dem er STARK Hillerød, som for nylig var vært for et fuldt booket murerkursus om storformatfliser. Her var ARDEX’ tekniske rådgiver sammen med en kollega fra en værktøjsproducent forbi for at formidle viden og knowhow om de særlige muligheder og udfordringer, som de populære store fliseformater giver.

– Hvis håndværkerne ikke løbende holder sig opdateret på udviklingen inden for love og regler, produktnyheder og metoder, så bliver de overhalet af konkurrenterne. Samtidig ændrer markedet sig hele tiden. Derfor er der stor interesse for at deltage i de faglige aktiviteter, fortæller trælastdirektør i STARK Hillerød Steen Rasmussen. Hans team har planlagt over ti faglige fyraftensaktiviteter henvendt til murere, tømrere og entreprenører hen over vinteren, og han udelukker ikke, at flere kan føjes til kalenderen, hvis der er interesse for det.

– Et af målene med arrangementerne er også at gøre det nemmere for håndværkerne at rådgive deres egne kunder. Både private og offentlige bygherrer benytter i stigende grad håndværkeren som rådgiver, så det er vigtigt for os at sikre, at håndværkeren har de bedst mulige kort på hånden, slutter Steen Rasmussen.

Læs flere målrettede nyheder til dig fra FlisePartneren


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ardex Skandinavia A/S

Marielundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Ardex Skandinavia A/S

Send til en kollega

0.171