23948sdkhjf

Smarte lifte fra Mors vinder DI’s Initiativpris

| Medlemsnyhed | Indrykket af Smart Lift A/S

Smart Lift A/S vandt DI's Initiativpris for evnen til at skabe vækst og arbejdspladser. H.K.H. Prins Joachim overrakte Dansk Industris Initiativpris til Smart Lift A/S på DI’s SMV Dag 2019 onsdag i Industriens Hus i København.

- Årets vinder af DI’s Initiativpris har formået at nytænke løsningen på en velkendt udfordring. Fra virksomheden tog sine første, spæde skridt, bredte dens ambitioner sig langt ud over landets grænser. Smart Lift A/S så nemlig et behov for at styrke sikkerheden på arbejdspladsen og bidrog dermed til at løfte standarden for arbejdsmiljøet, sagde H.K.H. Prins Joachim bl.a. i sin tale ved overrækkelsen af prisen.

Virksomheden udvikler selvkørende vakuumlifte til montage af vinduespartier og facadeelementer på fabrikken i Nykøbing, Mors. Virksomheden forventer at starte et samarbejde med Aalborg Universitet om udvikling af mere intelligente lifte, der er i stand til selv at observere og tilpasse sig ved montage af store glaselementer.

At få DI´s landsdækkende Initiativpris er en fantastisk anerkendelse af Smart Lifts værdigrundlag, og på alle medarbejdernes vegne er jeg pave-stolt af, at vi sammen har opnået den hæder

- Adm. direktør Nicolai Tange Jørgensen, Smart Lift A/S.

 

 Håndværkere under pres

Dagligt udfordres håndværkerne af udviklingen i moderne byggeri, der går mod større og tungere glaselementer til vinduer og fader. Glas skal desuden være lyddæmpet og energivenligt, hvilket betyder flere lag og dermed større vægt.

For den enkelte håndværker betyder det, at risikoen for nedslidning og skader stiger, på trods af at lovgivningen herhjemme forsøger at sætter rammer for hvor meget man må løfte på en dag. Det er her at vinduesliftene fra Mors kommer ind i billedet.

 

 Produktionen øget med over 100 procent

Virksomheden i Nykøbing Mors har en ambitiøs strategi om vækst. Det kan bl.a. lade sig gøre på grund af en stadigt stigende produktivitet og optimering af produktions-flowet. Det har ført til vokseværk på Smart Lift A/S. Antallet af medarbejdere er steget fra ca. 19 i 2016 til knap 50 i dag. I samme periode er produktionen øget med over 100 procent.

Smart Lift A/S har vundet prisen i konkurrence med 18 andre nominerede kandidater i finalefeltet, som alle er udpeget af DI’s regionalforeninger over hele landet. Initiativprisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds der tæller ca. 8.500 virksomheder.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Smart Lift A/S

N. A. Christensens Vej 39
7900 Nykøbing M
Danmark
Smart Lift A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.139