23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trimble Earthworks maskinstyring til dozer og grader

Trimble udvider sit sortiment, og flere og flere maskiner og maskintyper er tilgængelige for Trimble Earthworks.

Fra i dag er der intet maskinstyringssystem, der har nået det samme niveau som Trimble Earthworks. Nu kan vi hos SITECH levere Earthworks til både dozer og grader.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre, om systemet kan monteres på din maskine eller hvis du har andre spørgsmål:

TRIMBLE EARTHWORKS MASKINSTYRING TIL DOZER
Trimble Earthworks maskinstyring til dozer er bygget på samme princip som Earthworks til gravemaskine. Maskinstyringsplatformen har samme operativsystem (Android), samme store skærm, og systemet er ligeså intuitivt og let at lære.

GNSS-modtagerne til dozeren kan nu monteres på førerhusets tag og dermed undgå master og kabler på skæret.
Med modtagerne placeret på taget, kan man også spare tid ved at reducere behovet for at geninstallere dem hver dag. Modtagerne er perfekte til arbejdsopgaver på stejle skråninger og for komplekse designs med smalle tolerancegrænser. Med den nye konfiguration kan du også meget nemt flytte modtagerne til andre maskiner for at få mest muligt ud af din investering og holde dine maskiner kørende.

TRIMBLE EARTHWORKS MASKINSTYRING TIL GRADER
Trimble Earthworks maskinstyring til grader, er også bygget på de samme principper som de andre Earthworkssystemer. Ved hjælp af dual GNSS-modtagere får du realtidsposition og skærposition på graderen. Dette bidrager til hurtigere reaktionstid og en stor forbedring af ydeevnen.

SITECH Danmark A/S
Mossvej 9
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32763464
P nummer: 1015811419

Send til en kollega

0.062