23948sdkhjf

Michael er udlært elektriker hos EL:CON – og ser frem mod nye projekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Michael Thorup er udlært elektriker den 10. februar 2019 hos EL:CON i Aarhus. Han er udlært i Serviceafdelingen men ser frem mod nye, spændende opgaver i Projektafdelingen, hvor han har sagt ja til at fortsætte som elektrikersvend.

Tekst af Mette Riis, HR og kommunikation

Og det er en faglig dygtig, nyudlært elektriker, de får som kollega i EL:CONs Projektafdeling. Der står nemlig et stort, flot 10-tal på Michaels svendeprøvebevis.

»Jeg er faktisk allerede tilknyttet et stort byggeprojekt her i Aarhus på Music Groups nye domicil. Jeg ser virkelig frem til at arbejde dér og være med til, at vi arbejder os frem til et godt færdigt resultat«, fortæller Michael, der også tidligere i sin læretid har været med Projektafdelingen på alsidige opgaver i forbindelse med blandt andet renoveringen af Aarhus Teater.

Serviceleder Jørgen Guld supplerer: »Michael er loyal, engageret i sine opgaver og en vellidt kollega. På den seneste opgave for os her i Serviceafdelingen, var han tovholder på et projekt, hvor vi skulle etablere arbejdspladser med data- og 230 V-forbindelser. Michael klarede dén opgaver rigtig flot, og jeg er sikker på, at han vil trives med større projekter«.

Service kontra Projekt
Der hersker ikke tvivl om, at den nyudklækkede elektriker brænder for projektopgaver: »Jeg kan bedst lide i forvejen at kende planen for, hvad min arbejdsdag bringer, sådan som det er tilfældet på projektopgaver. Jeg kan lide at se, at et stort byggeprojekt tager form. Og når det står færdigt, bliver jeg stolt, når jeg kører forbi og tænker: Dét har jeg været med til!«

Michael fortæller, at han har haft en alsidig læretid, der har været en god blanding af service- og projektopgaver - og skoleophold. Blandt andet har han set frem til EL:CONs Moduler for lærlinge på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten: »Det var rart at møde kollegaer fra andre afdelinger og fx høre om deres hverdag, og hvor stor en forskel, der er på opgaverne, alt efter, hvor i landet vi arbejder«.

Michael bor i egen lejlighed i Viby og bruger blandt andet sin fritid på at cykle - både på mountainbike og på landevejscykel.

Stort tillykke med det flotte svendebrev Michael:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.167