23948sdkhjf

Zleep Hotel afleveret

| Medlemsnyhed | Indrykket af KT Elektric Aalborg A/S

Mandag tog Zleep Hotels i Aalborg imod sine første gæster - et spændende byggeprojekt, som KT Elektric det sidste års tid har været en del af.

Vi har lagt den sidste hånd på værket hos det nye Zleep Hotel i Aalborg, og mandag åbnede de dørene for deres første gæster. Det sidste års tid har KT Elektric A/S i et projektsamarbejde, udført komplette elinstallationer for det spændende byggeri, som ligger placeret centralt i Aalborg. Udover de generelle elinstallationer, er der udført svagstrømsinstallationer, automatisk brand- og varslingsanlæg, datainstallationer og brandlukninger.

Hotellet med sine 126 værelser, morgenmadsrestaurant og loungeområde, ligger placeret helt centralt ved Aalborg Banegård, og fra hotelværelserne kan man følge med i det pulserende byliv. Trods hotellets centrale placering med gåafstand til de fleste attraktioner, følger Zleep Hotels devisen om, at fordelagtige priser og god kvalitet sagtens kan gå hånd i hånd. Hotellet er målrettet alle, uanset om man er aalborgenser, turist eller forretningsrejsende.

Vi siger tak for et godt samarbejde.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KT Elektric Aalborg A/S

Porsvej 6
9000 Aalborg
Danmark
KT Elektric Aalborg A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.117