23948sdkhjf

Danmarks første fundamentbutik for fuld skrue

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fremtidens Fundament ApS

Iværksætter Rune Roepstorff Nissen har gennem fem år introduceret og leveret skruefundamenter til den danske byggebranche og gør-det-selv folk. Nu åbner han Danmarks første fundamentbutik.

Der er Danmarks premiere, når Fremtidens Fundament den 16. januar 2019 slår dørene op til landets første fundamentbutik på Tibberup Allé 67 i Værløse.

Her kan selvbyggere og håndværkere købe skruefundamenter og værktøj til installering af fundamenter til alle mindre og mellemstore byggerier.

”Fremtidens Fundament vil være kendt for god service, ansvarlig vejledning, sikker levering og god dokumentation for udført arbejde, når vi selv installerer fundamenter til huse og større byggeprojekter. Det er derfor også principperne bag vores nye fundamentbutik, hvor vi først og fremmest interesserer os for, at også selvbyggere får et godt, solidt og bæredygtigt byggeri på skruefundamenter,” siger Rune Roepstorff Nissen og fortsætter:

 ”Det er vigtigt for os at give kvalificeret hjælp og rådgivning til udregning og etablering af fundamenter på alle mindre og mellemstore typer af byggeprojekter som terrasser og kolonihaver. Vi går op i, at vores kunder finder bærende jord til byggeriet og kommer sikkert videre fra skruefundament til resten af byggeriet.”

Navneskifte understreger visionerne

Siden 2013 har Rune Roepstorff Nissen gennem virksomheden Nemt Fundament leveret skruefundamenter til den danske byggebranche og til selvbyggere.

Skruefundamenterne er selvborende, kræver mindre arbejde og giver færre støjgener i montagen end traditionelle fundamentløsninger. Derfor lå virksomhedens navn lige til højrebenet, da Rune Roepstorff Nissen i sin tid stiftede den. Nu har han taget skridtet videre. Foruden åbningen af Danmarks første fundamentbutik ændrer virksomheden nu også navn til Fremtidens Fundament for at gå nye kvalitets- og brugervenlige veje i funderingsbranchen.

”Vi introducerede skruefundamentet på det danske marked for fem år siden og har arbejdet med det siden. Vi ved, det er en utrolig nem installationsteknologi, der kan placeres, selv om der er store forhindringer i form af sten eller andet i jorden. For at skruefundamentet skal fungere optimalt, og dermed for alvor bliver fremtidens foretrukne fundament til alt fra enfamilieshuse til terrasser, kræves dog en solid indsigt i jordbundsforholdene,” siger Rune Roepstorff Nissen. 

Stærke fundamenter kræver viden om jord
Den indsigt hjælper Fremtidens Fundament gerne kunderne med at få som enten installationspartner eller som leverandør af skruefundamenter med viden om sikker brug.

”Skruefundamentet er stadig nemt, men jorden kan være svær at arbejde med, og derfor har vi dygtiggjort os yderligere indenfor det geotekniske område. Jordbundsforholdene er forskellige fra sted til sted, men vi kan specialdesigne skruefundamenter og træningsforløb til vores kunder, så de får styr på at bruge den nemme installationsteknik korrekt i alle jordtyper. Samtidig har vi al relevant dokumentation og CE-mærkning på produkterne, der er forsikringsgodkendte,” forklarer Rune Roepstorff Nissen og fortsætter:

”Hos Fremtidens Fundament har vi den praktiske og teoretiske viden, der er nødvendig for at beregne, projektere, udføre og dokumentere skruefundamenter til alle funderings- og efterfunderingsarbejder - også på store projekter.”

Skruefundamentet har mange fordele. Fundamentet giver blandt andet store tidsmæssige besparelser, fordi det er muligt at bygge videre med det samme. Desuden kan fundamentet skrues op og genanvendes, hvilket er helt i tråd med tendenserne inden for byggeriet med genanvendelighed og midlertidigt byggeri.

Fremtidens Fundament holder åbningsfest af Danmark første skruefundamentbutik onsdag den 16. januar 2019 kl. 7.30-18.00, hvor der vil være forskellige aktiviteter og åbningstilbud.

For mere information kontakt:

Rune Roepstorff Nissen, indehaver af Fremtidens Fundament, på telefon 31 71 33 92 eller e-mail rune@fremtidensfundament.dk

Deltag i åbningsfest af Danmarks første fundamentbutik

Fremtidens Fundament inviterer til åbningsfest af Danmark første skruefundamentbutik på Tibberup Allé 67 i Værløse den 16. januar 2019 kl. 7.30-18.00. Her vil der være forskellige aktiviteter, ligesom Fremtidens Fundament på dagen giver 20 procent ved køb af 10 stk. byg-selv skruefundamenter. Programmet offentliggøres inden længe på www.fremtidensfundament.dk 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fremtidens Fundament ApS

Tibberup Allé 67
Hareskovby
3500 Værløse
Danmark
Fremtidens Fundament ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.172