23948sdkhjf

Nyt job som arbejdsmiljøkonsulent i Jylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Avidenz A/S

Vi leder efter endnu et led til vores stærke kæde af medarbejdere, nærmere bestemt en arbejdsmiljøkonsulent til at dække området omkring Aalborg-Randers-Viborg.

Er du det led, og vil du være med til at udvikle vores kunders arbejdsmiljø, så læs mere herunder.

Vi har de bedste kunder – vil du være med til at udvikle deres arbejdsmiljø, så vil vi meget gerne høre fra dig. Din tilgang til stillingen kan have forskellige vinkler afhængig af din baggrund og kompetencer. Det er dog afgørende for din succes i jobbet, at du trives med rollen som konsulent og at have kundekontakt.


Bred kontaktflade og korte beslutningsveje
Du bliver en del af en professionel og meget erfaren organisation med 22 medarbejdere, hvoraf du bliver den ene af i alt 9 konsulenter, som har hjemmekontor på bopælsadressen. Dine øvrige kolleger har udgangspunkt fra vores kontor i Odense. Du vil blive kundeansvarlig for en geografisk del af vores eksisterende kunder – primært placeret i området omkring Aalborg-Randers-Viborg. Det er herfor også afgørende, at du har bopæl i nærheden af dette område.

Du kan se frem til en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du som kundeansvarlig afdækker kundernes behov, rådgiver og hjælper dem med løsninger, som udvikler deres arbejdsmiljø i relation til deres forretning. Der vil være et tæt samarbejde med dine øvrige kolleger, hvor du har ansvaret for, at den rette kollega/specialist bliver involveret i løsningen af kundens specifikke opgave.

Du deler din arbejdstid mellem at besøge kunderne og opfølgende arbejde på kontoret.

Konsulent med specialviden inden for arbejdsmiljø
Ud over din erfaring som konsulent og viden om arbejdsmiljø kan du have specialviden inden for ét eller flere områder. Vi oplever en stigende efterspørgsel på alle vores rådgivningsområder, hvorfor netop din specialviden kan være inden for mange forskellige arbejdsmiljøområder. Alternativt er du den erfarne og dygtige generalist, der har haft arbejdsmiljølovgivningen som omdrejningspunkt i dit arbejde.

Vores kunder er primært beskæftiget inden for industri og håndværk. Det vil derfor være en fordel, hvis du har din erfaring inden for disse brancher.

Vi forestiller os:

  • at du har en videregående uddannelse, som er relevant for stillingen
  • at du har erfaring gennem lignende job som rådgiver
  • at du har egen bil og mulighed for at bruge den i arbejdet
  • at du er hjemmevant bruger af Office-pakken og IT generelt. Har du kendskab til Navision, er det en fordel
  • at du behersker dansk i skrift og tale


Læs hele stillingsopslaget, og se hvordan du søger her.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Avidenz A/S

Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Danmark
Avidenz A/S

Send til en kollega

0.201