23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny uddannelse hos BLC, Digital Transformation & Byggeteknologi - book nu med Early Bird rabat!

Et nyt år er skudt i gang, og hos Byggeriets Ledelsescenter betyder det et nyt uddannelsesprogram, hvor vi præsenterer den nye og spændende uddannelse ”Digital Transformation & Byggeteknologi”.

En branche i forandring
Byggebranchen er én af de industrier, hvor udviklingen og adopteringen af teknologier, som digitale bygningsmodeller, nye samarbejdsformer og deraf krav til nye processer, har haft en langsom start sammenlignet med andre industrier.

Dansk Byggeri’s årlige analyse fremgår det, at bygge- og anlægsvirksomhederne investerer 12.000 kr. i IT pr. fuldtidsansat, mens det i erhvervslivet i gennemsnit er 60.000 kr. og dermed fem gange så meget.

”Det er meget alvorligt, fordi virksomheder, der ikke investeret i it og ny teknologi risikerer at miste indtjening og blive overhalet af konkurrenterne. Hele branchen kan blive langt mere effektiv og løfte produktiviteten, hvis den tager mere teknologi og it til sig”, siger direktør Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri.

Samtidig tilkendegiver 45% i Molios undersøgelse Digitalt Barometer, at den største udfordring for digitaliseringen i byggeriet er en manglende digital kultur.

Bliv skarp på digital transformation i byggebranchen på 3 dage
Med uddannelsen ”Digital Transformation & Byggeteknologi™” giver vi dig de rette værktøjer og perspektiver til netop at imødekomme transformationen i byggebranchen. Build 4.0, data, processer, digital transformation og ny teknologi er nogle af omdrejningspunkterne i BLC’s nye uddannelse. På 3 dage stiller vi skarpt på værdiskabelsen i brugen af digitale teknologier i byggebranchen blandt branchens beslutningstagere, og hvordan de kan hjælpe med at øge produktiviteten i byggeriet som helhed.

Styrk dine kompetencer
Du får styrket dine kompetencer inden for nye teknologiske muligheder, digitale bygningsmodeller, krav til 3D-modellen, udtræk af informationer fra modellen, samarbejdsprocesser, data i 3D-modellen, tidsplaner, kalkulationer mv. og ikke mindst hvordan og hvornår du kan udnytte teknologien til bedre projekt- og virksomhedsstyring.

Tilmeld dig og dine kolleger et af de 4 hold, som er programlagt for 2019. Gør du det inden udgangen af januar opnår du Early Bird rabat på samtlige tilmeldinger.

En uddannelse fra Byggeriets Ledelsescenter er en investering i jeres fremtidige byggeprojekter, og i dit CV.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078