23948sdkhjf

RMIG går på Instagram: Fokus på City Emotion og kreativ arkitektur

| Medlemsnyhed | Indrykket af RMIG A/S

RMIG føjer nu Instagram til sin vifte af sociale medieplatforme. Det sker med en visuel profil og inspirerende cases.

Ny RMIG kanal til den kreative arkitektur
 Med en profil på Instagram får RMIG en ny kommunikationskanal med fokus på kreativ arkitektur og udnyttelsen af perforerede plader og strækmetal i bybilledet herhjemme og i udlandet. Se den på www.instagram.com/rmig_city_emotion/
 
Den kreative arkitektur med æstetikken i fokus og en høj prioritering af funktionalitet og miljøhensyn sætter dagsordenen i disse år. Overalt i de store metropoler bliver gamle byrum redefineret ud fra innovative standarder. Det er inspirerende og stiller krav om nytænkning inden for områder som facadebeklædning, interiørdesign, udsmykning, energibesparelse og trivsel for brugerne.

Centralt i dette nybrud finder vi perforeret metal, som imødekommer mange af de tanker og krav, der er oppe i tiden. Takket være lave vedligeholdelsesomkostninger, stor fleksibilitet og lang levetid kan perforerede plader og strækmetal kombinere fordelagtige egenskaber med stor funktionalitet, når det for eksempel bruges som klimavenlig solafskærmning, der kan holde kontorer kølige uden at bruge energi.

RMIG City Emotion – nu på Instagram
Som verdens største producent af perforeret metal har RMIG været en bannerfører inden for brugen af perforeret metal som kreativ facadebeklædning. RMIG City Emotion er et ambitiøst koncept, der tilbyder et kreativt og kvalificeret med- og modspil, når arkitekter vil understrege deres æstetiske visioner gennem facadens beklædning og funktionalitet.

Det har resulteret i en lang række meget markante bygninger verden over, og nu får denne side af RMIG-koncernens forretning sin egen medieplatform.

 Instagram er et billedbåret socialt medie og er derfor som skabt til at blive det nye forum for kreativ arkitektur og innovativ facadebeklædning. Når RMIG nu lancerer en Instagram-profil, bliver det derfor med RMIG City Emotion og inspirerende cases som det naturlige tema. Profilen på www.instagram.com/rmig_city_emotion/ vil være fyldt med overraskende eksempler på spændvidden inden for perforering og strækmetal.

Instagram-profilen er allerede i luften
De første mange cases er allerede lagt ud på RMIG's Instagram-profil og ambitionen er, at arkitekter og bygherrer vil lade sig inspirere af mangfoldigheden. Solafskærmning, farveskift, kunst, billeder og grafik, dristige geometriske figurer og effekter. Det er tydeligt, at arkitekter sammen med RMIG's fagfolk og materialeeksperter har bestemt sig for sammen at afsøge grænserne for, hvad man kan bruge perforeret metal til. Og de mange nye cases tyder ikke på, at de har ramt grænsen endnu.

Hos RMIG er det en meget bevidst strategi at bruge netop Instagram til at præsentere RMIG City Emotion, da det kommer bedst til sin ret gennem billeddokumentation.

De øvrige sociale medieplatforme bliver brugt bredere til RMIG's øvrige koncepter som fx RMIG Express, der sikrer hurtig levering af perforeret metal og strækmetal fra lagre og produktionssteder over hele Europa. På linje med den nye Instagram-profil bliver de øvrige platforme også løbende opdateret, så kunder og samarbejdspartnere altid kan finde nyt indhold og frisk inspiration.

RMIG-LINKS:
Instagram

LinkedIn

YouTube

Website

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RMIG A/S

Industriparken 40
2750 Ballerup
Danmark
RMIG A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.112