23948sdkhjf

COMFORT IP startpakker fra Pettinaroli gør dit hjem smart!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pettinaroli A/S

Med gulvvarmsystemet, COMFORT IP behøver du ikke nøjes med varme i gulvet – systemet kan nemlig hurtigt og nemt udvides til en rigtig SmartHome-løsning, også selvom du ikke har gulvvarme installeret i dit hjem. Køb en startpakke til dit hjem i dag!

COMFORT IP er moderne gulvvarme til dit hjem. Men du behøver ikke nøjes med gulvvarmen – du behøver faktisk slet ikke have varme i gulvet for at benytte alle de muligheder, COMFORT IP tilbyder dig! Med COMFORT IP er du faktisk få skridt fra en rigtig SmartHome-løsning.

Sådan får du et komplet SmartHome >>

Serien består nemlig ikke kun af selve gulvarmestyringen, men også af et stort udvalg af forskelligt tilbehør til dit hjem og helt efter dine behov; og det smarte stopper ikke her! For ikke nok med at hele systemet og alt tilbehøret kan styres via en gratis app på din smartphone, så kan du også gøre brug af det hele UDEN gulvvarme installeret i dit hjem!
 
Få et hurtigt overblik over COMFORT IP-tilbehøret >>
 
Find startpakken til dit hjem
 
Med COMFORT IP bestemmer du selv, hvor trygt og godt du vil have og ikke mindst hvor i dit hjem, du gerne vil sætte ind. Vi har nemlig sammensat fire forskellige startpakker, som gør dit hjem rar at være i og komme hjem til.
 
De fire startpakker fokuserer på hver sit område i din bolig; radiatorstyring, lysstyring, tyverialarm og brandalarm. På den måde kan du nemt og hurtigt opgradere din bolig og styre det hele på din smartphone – også selvom du er på farten.
 
Hver startpakke kan bruges i dit hjem, selvom du ikke har installeret gulvvarme – og du kan supplere med en udvidelsespakke til hver startpakke, hvis du har brug for lidt ekstra tilbehør!
 
Find startpakkerne og resten af COMFORT IP-tilbehør på vores webshop >>

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pettinaroli A/S

Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
Pettinaroli A/S

Send til en kollega

0.128