23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sulzer HSR turbokompressor

Sulzer lancerer den højeffektive HSR turbokompressor

Den nye HSR-serie med højhastigheds turbokompressorer er designet til produktion af oliefri trykluft i applikationer, hvor forurening af luften skal undgås. HSR udnytter højtydende turbo- og magnetisk bærende teknologi, der maksimerer effektiviteten og minimerer behovet for vedligeholdelse.

Den vigtigste fordel ved HSR er, at den slet ikke indeholder nogen olie. Dette betyder 100% sikker trykluft til processer, hvor der ikke er nogen forurening. Sådanne anvendelser er for eksempel indbefattet i fremstillingen af fibrøse materialer, fremstilling af farmaceutiske produkter og i fødevare- og drikkevareindustrien.

Et centralt teknologisk valg er brugen af aktive magnetiske lejer, der giver fordele ved ingen mekanisk friktion og ingen mekanisk slitage. Sammen med det næsten totale manglende vibration giver dette produktet en lang levetid. Udstyr af denne art opretholder dens effektivitet uden større eftersyn i mere end 20 år.

Ved lanceringen af et nyt produkt er det vigtigt at forklare, hvad det indeholder. For HSR er det lige så vigtigt at forklare, hvad der mangler. Takket være direkte drev og magnetiske lejer er der ikke behov for mekaniske gear, lejer og sæler. Der er ingen olie eller andet flydende smøremiddel overalt i produktet. Der er ingen sliddele, der skal udskiftes, ingen olie skal genopfyldes, og ingen forbrugsstoffer skal bortskaffes. Hvad der ikke er inkluderet i produktet i første omgang kan ikke mislykkes, og dette reducerer behovet for service og / eller forebyggende udveksling af dyre dele.

HSR afkøles af vand. Fordelen er, at både den varme, der genereres af kompressions- og drevrelaterede tab, kan genvindes som brugbar energi. Vandkøling sikrer også optimal ydelse og forlænger komponenternes levetid generelt.

Hver del af HSR er blevet valgt omhyggeligt. Kompressionen i to eller tre trin for maksimale tryk på henholdsvis 4,5 og 9 bar (gauge) er lavet med de nyeste turboluftsender, der drives direkte af en motor med høj hastighed, der anvender permanente magneter. For at nå den nødvendige hastighed og til flowregulering styrer en eller to variable frekvensdrev motoren (e). Det brede flowområde kan udvides ved at anvende justerbare diffusor vinger. Ved at anvende modulerende afblæsningsventiler kan strømmen justeres mellem 0 og 100%.

For at finde ud af, hvordan du beskytter renheden af dit produkt, beskyt miljøet og spar penge ved at vælge HSR til dine oliefrie luftkompressionsbehov, besøg venligst www.sulzer.com/hsr

Hovedfordele:
100% oliefri, miljøvenlig og sikker
Høj effektivitet, lave levetidsomkostninger
Slidfri, lav vedligeholdelsesomkostninger
Real-time overvågning sikrer problemfri drift
Vibrationsfri og støjsvag maskine
Avanceret væskekøling system muliggør energigenvinding
Nem installation på grund af kompakt pakke
Ingen gear, ingen olie og ingen mekaniske lejer betyder, at al vedligeholdelse er ren, effektiv og forudsigelig
Sundere arbejdsmiljø og reduceret CO2 footprint

 

https://www.sulzer.com/en/shared/products/2018/11/23/14/26/hsr-turbocompressor

 

 

Sulzer Pumps Denmark A/S
Farum Gydevej 89
3450 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24030512
P nummer: 1005188440

Kontaktperson

RKP
Rasmus Kold Pripsø
Sales Engineer Industry
+45 51537494 rasmus.pripso@sulzer.com

Send til en kollega

0.078