23948sdkhjf

Fischer leverer kilometervis af gardiner til markante byggerier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fischer Danmark A/S

I år har vi blandt andet leveret til Kalvebod Fælled Skole, NORDBRO Kollegiet og Åbykollegiet.

Fischer har både de økonomiske og faglige muskler til at indgå i samarbejder omkring store projekter. Vores egen produktion med blandt andet højt kvalificerede syersker og et højteknologisk produktionsapparat sikrer den fulde kontrol over hele processen.

Vi samarbejder med nogle af de dygtigste arkitekter i Danmark, således har vi i år blandt andet haft fornøjelsen og udfordringen at være en del af disse markante byggerier:

Kalvebod Fælled Skole, København, tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Vi har leveret 11 m høje akustikgardiner af 1.000 meter stof i tynd og specialvævet kvalitet, som omkranser idrætshallen i midten af skolen. Derudover 11 meter høje mørklægningsgardiner i mindre gymnastiksal.

NORDBRO Kollegium, København, tegnet af Arkitema. Vi har leveret ens grå gardiner, design fra JAB - i alt over 3.500 meter tekstil - og rullegardiner til 600 boliger.

Åbykollegiet, Aarhus, tegnet af P + P Arkitekter. Vi har leveret ens gardiner til alle 200 boliger, 800 meter Fischer Dimout.

Foto øverst: Kalvebod Fælled Skole. Foto nederst: NORDBRO Kollegium


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fischer Danmark A/S

Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Danmark
Fischer Danmark A/S

Send til en kollega

0.141