23948sdkhjf

Flot evaluering af Hitachi minigravemaskine

| Medlemsnyhed | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Hitachi ZX19-5A fremhæves blandt andet for sin stabilitet, trækkraft, rummelige kabine og minimale nedetid.

Tilbage i maj måned leverede H.P. Entreprenørmaskiner en Hitachi ZX19-5A til 24-7-Rental.dk i Esbjerg. Vi har besøgt medejer Bent Christian Jensen for at følge op på leveringen og i den forbindelse stillet ham nogle spørgsmål om maskinen:

Lever maskinen op til jeres forventninger?
Ja, trækkraften på bælterne er helt enorm. Maskinen er stabil, den har en god undervogn og en rummelig kabine -vi har fået en kvalitetsmaskine som forventet.

Som udlejningsfirma, hvad vil du især fremhæve ved maskinen? 
Det er nemt og hurtigt at servicere maskinen, så den er klar til udlejning og så er det vigtigt for os, at der ikke er unødigt nedetid. De krav lever maskinen op til.

Hvorfor valgte I Hitachi? 
Vi ville have en stabil maskine af god kvalitet og har været tilfreds med vores ZX10U-2. Derfor faldt valget igen på en Hitachi, da vi manglede en større minigraver.

Fakta om Hitachi ZX19-5A
Maskinvægt 1,78 tons
Gravedybde 2380 mm
Rækkevidde 3900 mm
Aflæsningshøjde 2380 mm

Om 24-7-Rental.dk
24-7-Rental.dk er en udlejningsvirksomhed, som primært beskæftiger sig indenfor maskiner og værktøjer til industri indenfor den offentlige- og private sektor i byggebranchen. Firmaet er et danskejet ApS firma, der blev grundlagt i 2012 af Bent Christian Jensen og Lars Christian Jensen, som begge har over 20 års erfaring indenfor byggebranchen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov
Danmark
H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14