23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CBI Danmark A/S i tæt samarbejde med nyskabende systemleverandør.

Vi kan nu løfte sløret for, at vi hen over sommeren 2018 har været virksomheden REXCON System Aps behjælpelig med prøve-isoleringer og tests af et nyt og patenteret modulært bagvægssystem, som snart rammer markedet.

Virksomheden REXCON system henvendte sig til os tilbage i marts måned omkring et evt. samarbejde. Og hvem kan takke nej til at komme i berøring med nye og innovative produkter? Vi kan ihvertfald ikke!

Sommeren er derfor gået med gensidig sparring omkring tests og afprøvninger af det nyskabende produkt. - For slutteligt at munde ud i egentlige tests og prøvninger af systemet i fuld skala. Og med gode resultater til følge.

Formålet var at eftervise teoretiske performence-data af systemet i praksis; samt klarlægge de bedst egenede isoleringsmetoder og værktøjer til fremtidig brug, hvilket vi i fællesskab fik løst.

Samarbejdet imellem de to virksomheder har været udbytterigt for begge parter; særligt med tanke på de mange nye muligheder et innovativt produkt, som REXCON system leverer.

REXCON System pointerer, at CBI Danmark leverer isoleringsløsninger og produkter, der går helt i tråd med den vision, som REXCON system selv ligger for dagen med sit nyskabende produkt. Nemlig visionen om at skabe mere bæredygtigt byggeri igennem innovation.  

CBI Danmark A/S vil med stor interesse følge produktet i fremtiden.

Læs mere om REXCON System’s innovative bagvægssystem på www.rexconsystem.com

Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846
P nummer: 1013444575

Kontaktperson

CA
Christina Andreasen
+45 97126500 ca@nviro.dk

Send til en kollega

0.078