23948sdkhjf

Skab vækst via online markedspladser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Sydjylland

Få viden, værktøjer og gode råd om potentialet ved digital e-handel, når Væksthus Syddanmark inviterer til seminar torsdag den 6. december 2018.

De globale markedspladser for e-handel, som f.eks. Alibaba og Amazon, spiller i dag en stor rolle for den handel, der foregår i både Danmark og i udlandet. Og forventningen er, at de bliver en endnu mere central kanal i fremtiden.

Derfor er det afgørende, at danske virksomheder får kvalificeret deres viden om de nye fremadstormende digitale kanaler og markedspladser. Ifølge Danmarks Statistik kommer blot 2% af danske virksomheders samlede omsætning fra web-salg til udlandet, hvilket placerer Danmark på en 26. plads i Europa, bl.a. overgået af Grækenland og Kroatien.

Så danske virksomheder skal rustes med metoder og værktøjer, så de kan være med i det hårde internationale udskillelsesløb, der sker lige nu på de digitale markedspladser. På seminaret, som er gratis, får du indblik i:

  • danske eksperter og virksomheders viden og erfaring med e-eksport via globale online markedspladser

  • hvordan danske virksomheder har udnyttet mulighederne for e-eksport

  • hvilke strategiske overvejelser du skal gøre dig inden din virksomhed går i gang med et e-eksport eventyr


Så mød op og bliv klogere på, hvordan du skaber vækst via online markedspladser. Potentialet er til stede. Tilmeld dig og læs mere om arrangementet her. Bemærk begrænset antal pladser.

--

Torsdag den 6. december 2018 // kl. 9.00-13.00
Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Sydjylland

Billundvej 3
6500 Vojens
Danmark
Erhvervshus Sydjylland

Send til en kollega

0.126