23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kubota KX042-4 minigraver, 4,2 t

Miljøvenlig minigravemaskine i sin klasse og er samtidig fantastisk stærk, driftssikker og alsidig.

Kubota KX042-4 minigraver 4,2 t

Miljøvenlig minigravemaskine i sin klasse og er samtidig fantastisk stærk, driftssikker og alsidig.

Kubota KX042-4, som har suveræn grave- og løftekraft, AUX med proportionalstyret olieflow, auto-tomgangssystem, auto-hastighedsskift, flydefunktion og et væld af andre egenskaber til fremme af produktiviteten, herunder ECO PLUS, som er Kubotas system til reduktion af brændstofforbruget og dine omkostninger.

Sikkerhed
KX042-4 mnigraver er indrettet med spærrefunktion, som sikrer imod uønsket motorstart, og et system, som forhindrer maskine og udstyr i at bevæge
sig utilsigtet, når du stiger ind og ud af kabinen. Systemet øger også sikkerheden, når maskinen transporteres eller parkeres i et skrånende terræn.

Vedligeholdelse
Kubota KX042-4 minigraver er lige så enkel i vedligeholdelse, som den er i betjening. Motorhjelmen bagtil og højre sidepanel kan åbnes helt op samtidigt, så der er fuld adgang til alle motorkomponenter og andet, som skal vedligeholdes. Maskinens sikkerhedsudstyr består af ROPS/OPG canopy og kabine, startspærre og befæstigelsesøjer på undervogn og dozer.

Originalt Kubota tyverisikringssystem
Kubota KX042-4 er beskyttet af det avancerede Kubota tyverisikringssystem. Motoren kan kun startes med programmerede nøgler. Forsøg på motorstart med en ikke programmeret nøgle udløser en alarm. Systemet indeholder også en advarsel, som minder føreren om, at nøglen skal trækkes ud efter brug af maskinen, samt en LED, som advarer eventuelle tyve om, at systemet er aktiveret.

Læs videre om minigraveren HER

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Kontaktperson

JKL
Jesper K. Larsen
Marketingansvarlig
+45 43200424 jkl@loewener.dk

Send til en kollega

0.078