23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Engcon Agromek-klar med ny sortérgrab til minigravere

Demo-setup skal vise hvad der faktisk sker inde i den automatiske olietilkobling i EC-Oil og sikkerhedsfæstet Q-Safe

Generelt er maskinførere naturligvis hovedsagelig interesserede i, at grejet virker. Men ofte pirrer nysgerrigheden efter også at vide, hvordan det så virker. Det råder engcon bod på for et par af koncernens markante produkter, når engcon Denmark i fire dage rykker ind i Messecenter Herning til årets Agromek. Med på messestanden har engcon nemlig et demo-setup, hvor besøgende nærmest med røntgenblik kan få et indblik i, hvad der rent faktisk sker i både sikkerhedsfæstet Q-Safe og hvordan det lykkes med automatisk olietilkobling i EC-Oil.
„Det er altid spændende at se, hvordan mekanikken fungerer. Det giver vi mulighed for med både EC-Oil og Q-Safe på Agromek, hvor vi i øvrigt fordobler vores standareal i forhold tidligere. Det bliver vores største Agromek-stand nogensinde“, fortæller salgschef Henrik Bolting hos Engcon Denmark.

Agromek-nyhed
Han og hans mandskab får tillige lejlighed til at præsentere en egentlig nyhed på messen. Nemlig en spritny sortérgrab til minigravere og mindre maskiner i det hele taget. Med en vægt på kun en sjat over de 100 kg bejler den lille SK02 specielt til små gravemaskiner fra halvandet til tre tons.
„Vores filosofi er, at vi skal kunne tilbyde de bedste og mest efterspurgte redskaber, der skal kunne tilkobles under en tiltrotator. Vores nye sortérgrab passer derfor godt til kunderne“, mener konstruktør Johan Johansson, der som konstruktør hos engcon har haft lod og del i udviklingen af den lille nye.
Engcon SK02 har gennem længere tid været efterspurgt af kunder, som bruger minigravere, og som finder den næststørste model, SK05, for stor til deres maskiner. Med en vægt på kun 109 kg, en bredde på 400 mm og en maksimal gribekraft på 5,7 kN passer den nye og mindre grab netop til graverne mellem halvandet og tre tons.

Nem tilpasning
Lige som det er tilfældet med størstedelen af engcon´s øvrige hydrauliske redkaber, er SK02 med boltet monteringsbeslag og kan dermed nemt tilpasses til maskinen. Sortérgrabben har påskruede skær, er forberedt til gravetænder og fås med tætte sider, så den kan bruges som grab.„Lanceringen af SK02 rammer helt ideelt i forhold til Agromek, hvor vi naturligvis glæder os til at præsentere den. I øvrigt sammen med flere andre nyheder“, siger salgschef Henrik Bolting.

engcon Denmark A/S
Knarreborgvej 19A, Verninge
5690 Tommerup
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34466823
P nummer: 1017573027

Kontaktperson

HB

Send til en kollega

0.078